Öneri Ajazz AJ159 APEX 8K Mouse Alınır mı ?

Vergiler dahil değil. Vergi %60. Yaklaşık 45 dolar vergisi çıkar yani toplam 4000 lira civarına gelir. Fakat şöyle bir sorun var ki gümrükten geçmiyor 30 euro üstü.

Amazonda indirim de 1900 TL fiyatı vardı. Ama gümrük olayı geldikten sonra direk satıştan kaldırmışlardı. Üzüldüğüm bir model

https://www.whatgeek.com/products/ajazz-aj159-apex-paw3950-8k-wireless-gaming-mouse bu sitede kargo ücreti ile beraber $78(₺2560) fiyatına geliyor 8k mouse için ucuz, vergiler dahil mi bu fiyata vergilerle birlikte kaç oluyor bilen var mı ?
Kanka çok merak ediyorum heryerde 30 euro sınır olduğu konuşuldu, haberlerde, youtube kanallarında vs. O zaman nerde ve ne yapıyordun? Cidden merak ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vergiler dahil değil. Vergi %60. Yaklaşık 45 dolar vergisi çıkar yani toplam 4000 lira civarına gelir. Fakat şöyle bir sorun var ki gümrükten geçmiyor 30 euro üstü.
22560 liralık mouse H.O sdfsdfsdf

Kanka çok merak ediyorum heryerde 30 euro sınır olduğu konuşuldu, haberlerde, youtube kanallarında vs. O zaman nerde ve ne yapıyordun? Cidden merak ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

22560 liralık mouse H.O sdfsdfsdf
Sen bak bakiyim ben o mesajı ne zaman atmışım o 30 Euro haberi ne zaman çıkmış

Arkadaşlar merhaba. Temu hakkında bilgisi olan bir arkadaş bana yardımcı olabilri mi?

Geçen Pazar 817 tl ürün+ 490 vergi toplamda 1307 tl tutarında 5 parça ürün siparişi verdim. Büyük ihtimal tek paket gelecek. Şu an daha havaalanında uçak bekliyor diye güncellendi.

Dün ise 4 ürün siparişim oldu. Fakat tek paket gelmeyebilir. Ajazz aj099 mouse var siparişte. Daha sonra yola çıkar diye düşünüyorum. Bu siparişim de 680 ürünler+408 vergi olup toplamda 1088 tl

Şimdi geçen haftaki siparişim Kasım ayına kalırsa, diğer ürünler de kasımda geleceği için gümrükte problem yaşar mıyım?
Sorularım şunlar:
1)Aylık toplam 5 ürün mü, Yoksa aylık toplam 5 kargo mu? (5 ürün 1 paket olursa 5 hakkımdan birini mi kullanmış olurum?)
2)Aylık her sipariş(paket bazında ise) 30eurox5 hakkım mı var yoksa?

İlk defa sipariş geçtim. Çok aradım fakat soruma cevap da bulamadım açıkçası?

Aylık 5 sipariş hakkı yani herbiri 1030tlye kadar birde aynı üründen 2 adetten fazla olmamasına dikkat et

Şu durumda hepsi aynı gün 3 paket halinde gümrüge girse bile , sıkıntı olmaz o zaman. Doğru mudur? Çoklu ürün yok. Her üründen 1 tane aldım.

Aynı gün hiç gelmedide 1 gün arayla girdiği gözüküyordu takip aşamasında bir şey olmadı.

Şu durumda hepsi aynı gün 3 paket halinde gümrüge girse bile , sıkıntı olmaz o zaman. Doğru mudur? Çoklu ürün yok. Her üründen 1 tane aldım.
Siparişlerin T.C ad size aitse aynı gün gümrüğe girerse beraber hesaplanıyor diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,490
Üyeler
186,497
Son üye
Progamer545
Geri