04umut76
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,442
normal gibi geldi13tb yazılan
18tb okunan toplam
normal gibi geldi13tb yazılan
18tb okunan toplam
netac kalitesiyle mi alakalı acaba birde format atmayı düşünüyordum custom windows ghost spectre'nin birde öyle test edicemilk günki gibi olabileceğini sanmıyorum ve diskinize toplamda ne kadarlık bir veri yazdınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
18tb normal geldi bana bende adata su630 var 20tbyi geçti ve hala performansı aynı
çünkü daha önceden kullanıyordum ghost spectreyi normal windowsa geçince böyle oldunetac kalitesiyle mi alakalı acaba birde format atmayı düşünüyordum custom windows ghost spectre'nin birde öyle test edicem
iki işletim sistemi arasında fark olacaktır çünkü normal iso da bir sürü kullanmadığımız özellik ve program var ve bir sürü gereksiz serviste mevcut bundan da kaynaklanabilirnetac kalitesiyle mi alakalı acaba birde format atmayı düşünüyordum custom windows ghost spectre'nin birde öyle test edicem
çünkü daha önceden kullanıyordum ghost spectreyi normal windowsa geçince böyle oldu
umarım öyledir ama bana tuhaf gelen şey hdd nerdeyse zor karşlıacağımız takılma olayı ssd de olması makineyi resmen boğuyor işlem yapıncaiki işletim sistemi arasında fark olacaktır çünkü normal iso da bir sürü kullanmadığımız özellik ve program var ve bir sürü gereksiz serviste mevcut bundan da kaynaklanabilir
şu an flash hazır ortalama 1 saate işlemleri tamamlarım geri dönüş yaparımiki işletim sistemi arasında fark olacaktır çünkü normal iso da bir sürü kullanmadığımız özellik ve program var ve bir sürü gereksiz serviste mevcut bundan da kaynaklanabilir
tamam bekliyorumumarım öyledir ama bana tuhaf gelen şey hdd nerdeyse zor karşlıacağımız takılma olayı ssd de olması makineyi resmen boğuyor işlem yapınca
şu an flash hazır ortalama 1 saate işlemleri tamamlarım geri dönüş yaparım
tamam bekliyorum
sorunum çözüldü yazma ve okuma hızlarında iyileşme vartamam bekliyorum
azda olsa fark var peki memnunmusun şuandaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorunum çözüldü yazma ve okuma hızlarında iyileşme var
takılma sorunu gitti şu an çok memnunum yardımlarınız için çok teşşekür ediyorum iyi ki varsınızazda olsa fark var peki memnunmusun şuanda
teşekkür ederim iyi eğlencelertakılma sorunu gitti şu an çok memnunum yardımlarınız için çok teşşekür ediyorum iyi ki varsınız