Neler Yeni

Çözüldü✓ Yavaş SSD'yi Nasıl Hızlandırabilirim ?

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
EminEric
ilk günki gibi olabileceğini sanmıyorum ve diskinize toplamda ne kadarlık bir veri yazdınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

18tb normal geldi bana bende adata su630 var 20tbyi geçti ve hala performansı aynı
netac kalitesiyle mi alakalı acaba birde format atmayı düşünüyordum custom windows ghost spectre'nin birde öyle test edicem

netac kalitesiyle mi alakalı acaba birde format atmayı düşünüyordum custom windows ghost spectre'nin birde öyle test edicem
çünkü daha önceden kullanıyordum ghost spectreyi normal windowsa geçince böyle oldu

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
umut şahin

çünkü daha önceden kullanıyordum ghost spectreyi normal windowsa geçince böyle oldu
iki işletim sistemi arasında fark olacaktır çünkü normal iso da bir sürü kullanmadığımız özellik ve program var ve bir sürü gereksiz serviste mevcut bundan da kaynaklanabilir

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
EminEric
iki işletim sistemi arasında fark olacaktır çünkü normal iso da bir sürü kullanmadığımız özellik ve program var ve bir sürü gereksiz serviste mevcut bundan da kaynaklanabilir
umarım öyledir ama bana tuhaf gelen şey hdd nerdeyse zor karşlıacağımız takılma olayı ssd de olması makineyi resmen boğuyor işlem yapınca

şu an flash hazır ortalama 1 saate işlemleri tamamlarım geri dönüş yaparım

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
umut şahin
umarım öyledir ama bana tuhaf gelen şey hdd nerdeyse zor karşlıacağımız takılma olayı ssd de olması makineyi resmen boğuyor işlem yapınca

şu an flash hazır ortalama 1 saate işlemleri tamamlarım geri dönüş yaparım
tamam bekliyorum

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
EminEric

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG