tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
2.el Rival 600'mü alayım arkadaşlar yoksa sıfır g102 mi sizce ?
temiz rival 600 bulursan rival 6002.el Rival 600'mü alayım arkadaşlar yoksa sıfır g102 mi sizce ?
adeks store kendi satıyor 2.eltemiz rival 600 bulursan rival 600
adeks store kendi satıyor 2.el olarak.Rival 600 sensör olarak daha iyi, iyi kullanılmışsa Rival 600 çok daha güzel olur.
valla hatalı ürün olabilir sahibinden.com veya letgoda satılıyorsa inceleyip almak daha iyiadeks store kendi satıyor 2.el
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adeks store kendi satıyor 2.el olarak.
sadece ağırlıkları yokmuş.Onun dışında bir sorunu yok yazmışlar.valla hatalı ürün olabilir sahibinden.com veya letgoda satılıyorsa inceleyip almak daha iyi
Linki atabilirmsnsadece ağırlıkları yokmuş.Onun dışında bir sorunu yok yazmışlar.
Eğer Rival 600 almayıp sıfır bir mouse alacaksan ben yine SteelSeries tavsiye ederim G102 fiyatlarında var zaten başka modelleri ama eğer temiz kullanılmışsa kesinlikle Rival 600 çok güzel bir mouse.2.el Rival 600'mü alayım arkadaşlar yoksa sıfır g102 mi sizce ?
tabiLinki atabilirmsn
200 TL'ye alıcaksın sanırım yani mantıken büyük bir sorunu olması lazımki 450 tllik mouse 200TLYe satılsın ?sadece ağırlıkları yokmuş.Onun dışında bir sorunu yok yazmışlar.
g102 fiyatında en iyisiymiş galiba.Eğer Rival 600 almayıp sıfır bir mouse alacaksan ben yine Steelseries tavsiye ederim G102 fiyatlarında var zaten başka modelleri ama eğer temiz kullanılmışsa kesinlikle Rival 600 çok güzel bir mouse.
valla biraz pisletmişler altları çizilmiş sen bilirisn benim içime sinmezdi.tabi
Mouse Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da.
Mouse fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da.www.sahibinden.com