stiga05fx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,523
2 farklı renkbirini elinle digerine ayagınla mı tıklayacan kral
2 farklı renkbirini elinle digerine ayagınla mı tıklayacan kral
Hocam 820 serisinden çok istiyordum abimde gift swli var hangisi iyidir/yakındır?Al kral ak820 pro ayarında kaliteli
Hocam hepsi red switch muadili. Bunların switchleri linear.Red switch muadili hangisi ve siz nereden buldunuz bu bilgiyi?
Switchlere nereden ulaştın ?Arkadaşlar Siyahın TTC switchleri Crescent veya New moon, Beyazın switchleri Leobog Reaper. Siyah daha creamy, Beyaz daha tok. Şahsen krem sesini daha çok seviyorum o yüzden siyahı almak işime geldi.
Niye değiştirsin zaten vergili 575 dememiş vergisiz demiş.Baslıgı degıstırın hocam.Vergi eklenıyor
bütün konuları görüp almayan bensadece 1 gün foruma girmeyen eleman ertesi gün şu konuları görünce ne hissedecek acaba
aga siz şakamısınız intihar edecem birazdanMavi ve siyahın renk dışında farkı mı var beyler? açıkçası siyah daha güzel gözüküyor ama switchleri farklıysa kafa ütülemesin? 5-6 yıldır microsoft klavye kullanıyorum değer mi acaba bunu almaya?
Vergisiz diyince bir an vergi eklenmıyor gibi düşünülüyor.Niye değiştirsin zaten vergili 575 dememiş vergisiz demiş.
noldu laaga siz şakamısınız intihar edecem birazdan