ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,851
Beyaz stoga gelmez herhalde alıyorum siyahial olum al siyahında sesi güzel beyaz stok gelmezse siyah al
Beyaz stoga gelmez herhalde alıyorum siyahial olum al siyahında sesi güzel beyaz stok gelmezse siyah al
Valla soruyorlar sonra bitince alamadık oluyorMavi yazıyor zaten ne bekliyorsunuz anlamadım bu fiyata hala alınır mı diye soranlar var
pardon knkKLAVYE RENGİ BETİMLEMESİ KNK
Normal fiyatı ne acaba bu klavyenin TEMU görünce sorgusuz sualsiz yapıştırmaya başladım(k)Aralarında aşırı fark yok bu arada değişmeli kullanılabilir.
vergisiz diyordu da onun için baktım vergisivar mı yok mu çek çekkanka soldaki ne ayıptır sorması
24 saat sonra cevap gelecek hay böyle işe.Valla soruyorlar sonra bitince alamadık oluyor
TR'de 2600'filan satılıyordu ak820 pro alacağım zaman incelemiştim güzel klavyeNormal fiyatı ne acaba bu klavyenin TEMU görünce sorgusuz sualsiz yapıştırmaya başladım(k)
3-5 ay önce 2250'ye satılmıştı Trendyol'da şu an rahat 2500-2800'e satılır.Normal fiyatı ne acaba bu klavyenin TEMU görünce sorgusuz sualsiz yapıştırmaya başladım(k)
Red switch muadili hangisi ve siz nereden buldunuz bu bilgiyi?Arkadaşlar Siyahın TTC switchleri Crescent veya New moon, Beyazın switchleri Leobog Reaper. Siyah daha creamy, Beyaz daha tok. Şahsen krem sesini daha çok seviyorum o yüzden siyahı almak işime geldi.
Oha yavaş a...3 tane aldım
Maşallah3 tane aldım