Teykage
80+ Silver
Dahası
Soruyom ben hızlıca desteğe başkaları da sorsun patlamayalım Nordic gibi .Beyler blue çıkabilir Alıntıyı görüntüle
Soruyom ben hızlıca desteğe başkaları da sorsun patlamayalım Nordic gibi .Beyler blue çıkabilir Alıntıyı görüntüle
hahha aldık artık daha iptal etmem ben zsaten temu'dan switch sipariş verdim direk yerleştiririm bunaSoruyom ben hızlıca desteğe başkaları da sorsun patlamayım Nordic gibi .
Renk oBeyler blue çıkabilir Alıntıyı görüntüle
Sesi çok diğer 3 switch linear switch sesleri bayağı tatlı.blue olunca ne oluyor
5075 in anca yedeği olur yine de güzel klavye alınırAkko 5075B Plus var bende de fiyat cazip ediyor alınır mı acaba
Kafa ütülüyorblue olunca ne oluyor
Knk ak820pro ak820max'im var ona rağmen aldım bide ajazz turunca olan klavye gelecekAkko 5075B Plus var bende de fiyat cazip ediyor alınır mı acaba
Beyaz ve siyah dahilmi olm siyahını alak mi kimse cvp yazmioBeyler blue çıkabilir Alıntıyı görüntüle
varsa ve koleksiyon yapmıyorsan alma kanka. Benim everest 50 tl lik klavye var o yüzden aldım ihtiyaçlara göre hareket etmek lazım. Benim gibi arayışta olanlar için paylaştım. Umarım herkes 1 tane almıştır.Almayacam bu kadar tüketim çılgınlığı yeter.
Knk al bulamıcaksın birazdanBeyaz ve siyah dahilmi olm siyahını alak mi kimse cvp yazmio