Anlamadım?bunların switch bizim bildiğimiz aslı olan switchden farklı çıkmaz değilmi
benim klavyeye uygunmu acaba ak992 için
ciddimi dedin bunu hocamVergisiz diyince bir an vergi eklenmıyor gibi düşünülüyor.
kaç pin bu 5 pinbenim
Ak992'den daha kaliteli bir klavye F75 alabilirsiniz switch de uygundur.benim
Bende var 820max bundan daha iyi takma o kadar. Bİ SAKİN OLSANIZA LAben bunu seversem ak820 maxı satarım haberiniz ola isteyen var mı 820 max
3 pin olması lazımkaç pin bu 5 pin
Ak992 5 pin olması lazım Amazon'dan almışsanız.3
3 pin olması lazım
İkisi de iyi, ama mizarın tuş sayısının azlığı bence konforu azaltıyor, ayrıca bunda ses tekeri falan da var ben olsam bunu kullanırdım.beyaz mizar mz60 vardı red switch, şimdi farklı olsun diye bu klavyenin siyahını aldım. sizce hangi klavye daha iyi?
Yok hocam ben de bayılıyorum gift anahtarlıya. Konudakilerden hangisi ona yakındır anlamında demiştim. Bir de belki piyasayı biliyorsunuzdur diye kullanılmamış ep84 var vermek istiyorum kaçtan koysam ilanda çok beklemez? Buna geçeceğim çünkü çok sessiz geliyor ep84 giftliye alışınca.Gift bana göre en iyisi en tok ses o switchte
%60 kullanmak ölüm be hocam şahsen %75 en uygun boyut.İkisi de iyi, ama mizarın tuş sayısının azlığı bence konforu azaltıyor, ayrıca bunda ses tekeri falan da var ben olsam bunu kullanırdım.