ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,851
Switch modeli beyazın switchi daha güzel ses farkı var sadece tabi ztn hepsi bitmiş aldığına dua etKTT NEDİR? SİYAHINI ALMIŞ BULUNDUM
Switch modeli beyazın switchi daha güzel ses farkı var sadece tabi ztn hepsi bitmiş aldığına dua etKTT NEDİR? SİYAHINI ALMIŞ BULUNDUM
Kulak desen yok. Siyah ile beyaz arasında çok fark var.hepsi aynı b*k isteyen siyahı da alsın
KTT değil TTC Crescent switchle geliyor.KTT NEDİR? SİYAHINI ALMIŞ BULUNDUM
Kötü mü sizce ? Ben beğendim sesini sanki diğer içe ve repear ile farkı çok yok gibiSes farkı var hocam.
Teşekkürler. İhtiyacım yok ama 1 tane yedek alayım diyodum bitmiş.Hocam hepsi red switch muadili. Bunların switchleri linear.
Siyah biraz daha tok sankiKulak desen yok. Siyah ile beyaz arasında çok fark var.
Aparatı kutunun içinde çatıda kim uğraşçak şimdi onlabak ya bir şey olmaz aklında kalır en azından ne olduğuun merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
knk sordun mu sen satıcıya
Blue switch, markası da yok. Kesin ondan gelecek.En altta mavi switch seçeneği de var haberiniz olsun umarım o gelmez.
Alıntıyı görüntüle
Hayır tabii ki de. Siyah olanın sesi daha kremsi çıkıyor. Zaten stoğu bitmiş üzülmenize gerek yok bu da çok iyi. Trendyolda indirimdeyken 2300'e alacaktım ama kaçırmıştım.Kötü mü sizce ? Ben beğendim sesini sanki diğer içe ve repear ile farkı çok yok gibi
Bana da öyle geliyor her türlü sıkıntı yok.Blue switch, markası da yok. Kesin ondan gelecek.
Yine bir roma mızrağı vakası daha mıBlue switch, markası da yok. Kesin ondan gelecek.
Evet bende onu farkettim videoda sanki siyah olanın switchi daha tok daha yumuşak çıkıyor sanki bende zaten daha yumuşak seviyorum ses olarakHayır tabii ki de. Siyah olanın sesi daha kremsi çıkıyor. Zaten stoğu bitmiş üzülmenize gerek yok bu da çok iyi. Trendyolda indirimdeyken 2300'e alacaktım ama kaçırmıştım.
Yo git switch al leobog vs değiştir 350 400tl tutar switchYine bir roma mızrağı vakası daha mı![]()