limit açalım dedik dayı ama patladık dşslakdsNe atmsi la millet hazırda bekliyor düşsede alsak diye![]()
limit açalım dedik dayı ama patladık dşslakdsNe atmsi la millet hazırda bekliyor düşsede alsak diye![]()
Dinledikçe ttc daha güzel geldi la. Uzun vadede çok yorar o malesef.Evet arkada video açık dinliyorum da siyahın sesi açık ara daha iyi resmen![]()
Hocam eyw bu arada 2. Apex'i nasıl iptal edeyim diye düşünürken bu güzel indirim paylaştın
TTC ve reaper aralarından en iyisi zaten.Dinledikçe ttc daha güzel geldi la. Uzun vadede çok yorar o malesef.
Çok kötüSes için şu videoya bakabilirsiniz:
Boşver yesinler, ben ikisinin de stoğuna denk geldim almadım iyice o ucuz, şu indirime girdi, bu kaçmaz diye diye ev doldu taştı. Abartmıyım belki 30-40 binlik sıfır kapalı kutu bileşen var evde neden aldığımı da bilmiyorum içlerinde HX750, 2TB 980 pro, Razer kaira bundle, 3000D rgb vs. tonla parça olduatm'ye gidene kadar yemişler klavyeyi
Evet bir tık daha iyi.Arkadaşlar F75 ak820 prodan daha iyi
Sen de bi ... mis gibi klavye.Çok kötü
İlk başta ice çok iyi gelmişti de şuan arkada ilk viseoyu ataninkini dinliyorum bence siyahın switch daha iyi diğerinde sanki sünger var altta tuhaf bir sesDinledikçe ttc daha güzel geldi la. Uzun vadede çok yorar o malesef.