❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Valla stok geldipğ gibi alıcam ilk aldığım kargoya verilirse ardından 1 tane daha alacağım 850’e alır 2k satarım en kötü
2k ya satılmaz 820 maxler satılmıyor takibimdeydi hele bu indiirmlerden sonra hiç satılmaz zaten o klavyeleri alacak insanlar sen ben hani biraz piyasayı markayı bilen insanlar.
Normal adam gamepower alır rampage alır parası varsa razer alır steelseries alır geçer bunlara bakmaz bile. ticari olarak çok getirisi olmaz diye düşünüyorum o yüzden ama 1000-1500 arasında zorlanabilir şahsen 500 lira kar içinde o polemikle ben uğraşmam size başarılar.

tam beyazı almıstım gitti ya 500 tl vergiyi görünce biraz şaşırmasaydım keşke

ben aldım onu galiba :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sepette geziniyodum baktım gelmiş yapıştırdım

Ben sepete ekledim yanına ürün eklerken gitti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sayenizde 1 pro, 1 apex, 1 f75 klavye aldım. Hepsi de ihtiyaç dışı ve hepsi de sizin gazınız yüzünden :) Daha da temu memu bakmayacağım. En son klavyeyi de aldım içim rahatladı nedense :ROFLMAO:
Bende aynı durumdayım aslında

820max kaça satıldı bilen var mı? Bir de turuncu bir klavye girmişti dkm200 müydü o?

Nasıl alamıyorsunuz anlamıyorum valla şuana kdar en az 5 tane almıştım
Valla bende alamadım stokta yakaladım beyazı ama siyah alacağım için almadım. o değil de sahibindene 50-100 tane ilan düşcek nasıl satcaksınız merak ediyom.

Bence satışlar yavaşlayınca ajazz vb markalar daha uygun fiyattan satışa sunacaklar elindeki ürünleri.
1000TL fiyattan ak820 pro satarlarsa üzülürüm açıkçası ama onu da alırım sanırım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,183
Üyeler
193,287
Son üye
amdkiller
Geri