Slaxy
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
sence omu 159 pro muvxe mad r felan al 2.5 k mı ne ama stok yok
sence omu 159 pro muvxe mad r felan al 2.5 k mı ne ama stok yok
vxe mad r derim ozellık bakımından daha iyi ama bu mouse ındırım felan alınır 800 1000 civarı oluyor kacırılmazsence omu 159 pro mu
ona sonra bakarız şimdilik bu yeter banavxe mad r derim ozellık bakımından daha iyi ama bu mouse ındırım felan alınır 800 1000 civarı oluyor kacırılmaz
hard fps ci degilseniz 159 pro size yeterde artarona sonra bakarız şimdilik bu yeter banaü
hangi mızraktan1400e mızrak girdi
ali gibi olur yakında zaten yeni yeni adı duyulmaya başlamıstıadamları çekilcek tr pazarından böyle giderse.
Sanmam çünkü fiyat farkından kaynaklanan ücret eştilemesini kendileri koymuş. Ortada illegal bir durum yok zaten.adamları çekilcek tr pazarından böyle giderse.
Yani o da suistimal edenlerin suçu olur. Malum forumda "Roma mızrağı" ile yüzleşmek zorunda kalan arkadaşlar için bence güzel bir şeytek olay fiyat eşitliğimi hocam adamlar yeni diye suistimal edilmeyen yerleri kalmadıha çin merkezle uygulama umrumda değil beter olsunlar ama yinede doğruya doğru konuşamk gerekir.
Hocam ss atarmisin 440 TL tl aldığının başvuru yapacağım bende indirim için440tl pro yu almıştım onu iptal edeyimmi?
Bana da atabilir miBu fareyi uygun fiyata alan arkadaşlar ss atabilirm acil müşteri hizmetleri ss bekliyor benden
Roma mızrağı girmeyenler yapmasın arkadaşlar suistimal etmeyin sistemi.Bana da atabilir mi![]()