Monitörümde bozulmalar oluyor

Reaksiyon skoru
19
Çok sık olmasa da belli aralıklarla ekranımda bozulmalar olmaya başladı 2 farklı hdmi değiştirdim ama sonuç hala aynı sorunun ekran kartından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ramları çıkarıp taktım garantiye yollarsam yardımcı olabilirlermi ?

Monitör ve ekran kartı ne

Bozulma derken nasıl bir bozulma. Örnek olarak resim mevcutmu elinizde yırtılma benzeri mi ?

Öncelikle sorunun monitörde mi yoksa ekran kartında mı yoksa kabloda mı olduğunu anlamamız için mümkünse başka bir kabloyla dene. Başka monitörde dene. Yine olmazsa sorun ekran kartında.

Çok sık olmasa da belli aralıklarla ekranımda bozulmalar olmaya başladı 2 farklı hdmi değiştirdim ama sonuç hala aynı sorunun ekran kartından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ramları çıkarıp taktım garantiye yollarsam yardımcı olabilirlermi ?
kablodan kaynaklı olabilir

Öncelikle sorunun monitörde mi yoksa ekran kartında mı yoksa kabloda mı olduğunu anlamamız için mümkünse başka bir kabloyla dene. Başka monitörde dene. Yine olmazsa sorun ekran kartında.
Peki ekran kartım da yada monitörümde olup olmadıgını nasıl tespit edebilirim 2 hdmi denedim sorun değişmedi :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kablodan kaynaklı olabilir
2 farklı hdmi denedim sonuç aynı :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,558
Üyeler
197,494
Son üye
narrator34