35-40k sistem tavsiyesi

çoğunlukla 3d modelleme, render ve photoshop da boyama yapmak için kullanacağım tavsiye eder misiniz bu sistemi yoksa daha iyi önerileriniz var mıdır?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sitedeki ram, ekran kartı, ssdd gibi ürünlerin markalarını hiç duymadım sıkıntı çıkarır mı?

bir de ryzen 5 işlemci de çekirdek sayısı az oyun için çok iyi işlemci olduğunu duydum ama intel i5 1440f in çekirdek sayısı fazla iş için daha ideal değil mi?

çoğunlukla 3d modelleme, render ve photoshop da boyama yapmak için kullanacağım tavsiye eder misiniz bu sistemi yoksa daha iyi önerileriniz var mıdır?
Önermem hocam gpu çok düşük kalmış ve pahalı sistem

4070 + 7 7700 yapabilirsin daha iyi olur senin için hazır sistem bulabilirsem atacağım senin kullanacağın programlar hem cpu hem gpu kullanacağı için ikisini de ağırlık vermek en iyi seçenek

Güzel 4070'li sistem de yok hocam yükseltmeleri filan kötü oluyor fiyatları çok kötü oluyor toplama ile iyi bir şey de yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Önermem hocam gpu çok düşük kalmış ve pahalı sistem

4070 + 7 7700 yapabilirsin daha iyi olur senin için hazır sistem bulabilirsem atacağım senin kullanacağın programlar hem cpu hem gpu kullanacağı için ikisini de ağırlık vermek en iyi seçenek

Güzel 4070'li sistem de yok hocam yükseltmeleri filan kötü oluyor fiyatları çok kötü oluyor toplama ile iyi bir şey de yapabilirsiniz
kendim toplamak isterdim ama anakarttan hiç anlamıyorum rtx 4060 ti ve i5 1440f işimi görür sanırım

Geri