KYLORIN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,130
anakrtı daha düşük bir şey alırsınkankam öyle diyorsunda arkadaşın attığı sistem bütceyi 1 k ile aşıyor KOASFKOASKOFASKO
anakrtı daha düşük bir şey alırsınkankam öyle diyorsunda arkadaşın attığı sistem bütceyi 1 k ile aşıyor KOASFKOASKOFASKO
önerirsen neden olmasinanakrtı daha düşük bir şey alırsın
https://www.hepsiburada.com/msi-b65...sb3-2-2-5g-lan-wi-fi-6e-matx-p-HBCV00005YM6GE beslemezpeki soğutucuyu o attigim parçaların arasındaki soğtucu yapsam olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
önerirsen neden olmasin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve 650W bu sistemi besler de mi ?
min 750 alkaç w lazım
hacım tek bi siteden almaya çalışıyorum işlemci hiç bi sitede yok tek tek alıcam taksit olmucak çok zor durumdayımmin 750 al
aynısını yazdım ama kabul etmediŞuan 7800x3d alıp 12 - 13k üstü para vermek saçmalık.
Fiyatları gereksiz uçtu. 9800X3D'yi bekle, elde kalan 7800x3d'leri satmak için fiyat düşüreceklerdir. Ya da otomatik fiyat düşecek.
Ayrıca ekran kartını sonradan almak çok boş. Hazır sistemler, çok çok iyi kampanyalar yakalamadığın sürece daima daha mantıklı.
Hem 5000 serisi ekran kartları da yolda, onlarda çıkınca 4000 serisinin fiyatı mutlaka düşecektir.
Kısacası ;
Bekle, Bekle, Bekle!
tek bir siteden almak saçmalık ya bütçeyi bul öyle satın al yada tüm parçaları alma birer birer alhacım tek bi siteden almaya çalışıyorum işlemci hiç bi sitede yok tek tek alıcam taksit olmucak çok zor durumdayım![]()
Kabul etmiyorsa zorlama, forumu dinlemeyecekse konu açması boş.aynısını yazdım ama kabul etmedi
kankam beklemek istemiyorum ne kadar daha beklemem lazım sistemim leş gibi.Şuan 7800x3d alıp 12 - 13k üstü para vermek saçmalık.
Fiyatları gereksiz uçtu. 9800X3D'yi bekle, elde kalan 7800x3d'leri satmak için fiyat düşüreceklerdir. Ya da otomatik fiyat düşecek.
Ayrıca ekran kartını sonradan almak çok boş. Hazır sistemler, çok çok iyi kampanyalar yakalamadığın sürece daima daha mantıklı.
Hem 5000 serisi ekran kartları da yolda, onlarda çıkınca 4000 serisinin fiyatı mutlaka düşecektir.
Kısacası ;
Bekle, Bekle, Bekle!
kanka kasımda çıkıyor işte bu aykankam beklemek istemiyorum ne kadar daha beklemem lazım sistemim leş gibi.
size güveniyorum o zaman en son adamın attığı parçalarla alıcam islemci indirime girince okey ?kanka kasımda çıkıyor işte bu ay
kasım ayındayız sadece işlemci değil ankart,ram falan büyük ihtimal hepsi indirime girecek yani sen en iyisi indirimleri beklesize güveniyorum o zaman en son adamın attığı parçalarla alıcam islemci indirime girince okey ?