Hayboylenickin
80+
- Reaksiyon skoru
- 176
Doğru olan. Programın kendi içinden manuel update etme vardı onu denediniz mi?soldakini indirdim
Doğru olan. Programın kendi içinden manuel update etme vardı onu denediniz mi?soldakini indirdim
İlk takılan geldi beyler benim de dock bozuk geldi bakalım daha neler gelecekbeylerrr proo takılıyo 4khz de valadayım 2. saatin sonunda takılma farkettim 1.khz aldım takılma geçti tekrar alıyorum 4 e bakalım takılma devam ediyormu oyunla alakası yok ikinci ekrandada takılıyo.
işlemci kaynaklı olabilir gibi geldi bana 4k deilde 2k da falan takılmaz bencebeylerrr proo takılıyo 4khz de valadayım 2. saatin sonunda takılma farkettim 1.khz aldım takılma geçti tekrar alıyorum 4 e bakalım takılma devam ediyormu oyunla alakası yok ikinci ekrandada takılıyo.
bana ici bos kutu gelcek kesinİlk takılan geldi beyler benim de dock bozuk geldi bakalım daha neler gelecek![]()
1600de takilmasi normal gibi sankibeylerrr proo takılıyo 4khz de valadayım 2. saatin sonunda takılma farkettim 1.khz aldım takılma geçti tekrar alıyorum 4 e bakalım takılma devam ediyormu oyunla alakası yok ikinci ekrandada takılıyo.
içinden küçük roma mırazğı modeli cıkmadığı sürece sıkıntı yokbana ici bos kutu gelcek kesin
ABOOBu tapelar çıkmıyor bende vardı bunlar haberiniz ola
belli zaten büyük olumşBu tapelar çıkmıyor bende vardı bunlar haberiniz ola