❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
beyler çok aldınız beni gaza getirmeyin evde şuan benim haklarımla beraber 18 ürün alma hakkım var valla evi klavye deposuna çeviririm
gerçekten aynı durumu yaşamama çok az kaldı 1 ajazz 820 max 1 tane de aula f75 beyaz çektim siyahı da almak istiyorum ayrıca elimde gamakay mk61 var ama sesi güzel değil sadece optik ve fp ürün. napıcam bilmiyorum

hayır bu klavyeler o kadar sesli değiller size göre ne kadarı sesli olur bilmem ama bu klavyelerde ekstra sünger katmanları olduğu için bazı katmanlar sesi absorbe edebiliyor veya daha yoğun yapabiliyor onun dışında mavi switchler clicky olduğu için o pim sesi daha çok rahatsız ediyordur leobog reaper linear yapıda ve klavye kasası daha kaliteli çok sesli olmaz tatmin edici bir sesi olur.
peki hocam sizce siyahımı beyazı mı alayım

peki hocam sizce siyahımı beyazı mı alayım
görünüş açısından beyaz derdim. Siyah olanın keycaps değişmesi çok daha zorunlu duruyor. Sarı sarı fontlar sarı tuşlar falan daha kötü. Beyaz olan daha düzgün ve beyaz renk daha şık duracaktır. Switch olarak ikiside üzmez aşağı yukarı aynılar diyebiliriz. Devasa fark yok siyah almaya değeceğini düşünmüyorum. ben beyazcıyım arkadaş.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri