Gurkanpiro
80+ Platinum
ındırım kuponu ıle 820 ye geldı 700 alana gormedım dahaVergi dahil 900 küsüre geliyor bende nasıl 600-700e alıyorsunuz
ındırım kuponu ıle 820 ye geldı 700 alana gormedım dahaVergi dahil 900 küsüre geliyor bende nasıl 600-700e alıyorsunuz
hayırlı olsun hocam fikrimi dinlediğiniz için teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
yarismaci arkadaslara basarilar dilerim benim olay buraya kadardi
1k odedim 240 iade ettim 760a falan geliyorne kadar ödedin
estagfurullah hocam sizin cok yardiminiz dokunduhayırlı olsun hocam fikrimi dinlediğiniz için teşekkür ederim
Kuponları nereden bulabilirimındırım kuponu ıle 820 ye geldı 700 alana gormedım daha
destek ıstemen lazımöKuponları nereden bulabilirim
hocam bende blue switch klavye var cok seslı bu beyazda mı öyle1k odedim 240 iade ettim 760a falan geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
estagfurullah hocam sizin cok yardiminiz dokundu
bilmiyorum ki hocam daha yeni aldimhocam bende blue switch klavye var cok seslı bu beyazda mı öyle
hayır bu klavyeler o kadar sesli değiller size göre ne kadarı sesli olur bilmem ama bu klavyelerde ekstra sünger katmanları olduğu için bazı katmanlar sesi absorbe edebiliyor veya daha yoğun yapabiliyor onun dışında mavi switchler clicky olduğu için o pim sesi daha çok rahatsız ediyordur leobog reaper linear yapıda ve klavye kasası daha kaliteli çok sesli olmaz tatmin edici bir sesi olur.hocam bende blue switch klavye var cok seslı bu beyazda mı öyle
Hayırlı olsun güzel tercih
sagolun hocam umarim hiyar yollamazlar.Hayırlı olsun güzel tercih