❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

uygulamadan 8k yı aktif ettiniz mi ?
evet 8-4-2-1 hepsini denedim yani tam olarak bir fark göremedim acaba işlemcim mi kaldırmıyor diye düşündüm öyle bir yorum okumustum.

evet 8-4-2-1 hepsini denedim yani tam olarak bir fark göremedim acaba işlemcim mi kaldırmıyor diye düşündüm öyle bir yorum okumustum.
işlemcin iyi aslında sorun olmaması lazım , dock u yakın mesafeye alır mısın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

apex ve pronun incelemesini yapan bir arkadaş vardı , onun konusunu bulup sor bakalım. En kötü değişim yaptırırsın.

teşekkür ederim bilgi için v3 pro aldım fiyatı görünce acaba bunu mu alsaydım dedim
Her şey sensör switch değil, v3 pro eğer dv v3 pro ise scroll encoder arızası olma ihtimali çok yüksek 1sene içerisinde.

Bu mousenin olayını anlatabilecek var mı :D
Piyasanın en üst seviye sensörünü içinde barındırması , 3 modlu bağlantı sunması , ekranlı sarj standı ve grip tape ile birlikte gelmesi , 8 khz tazeleme desteği sağlaması. Olayı ise bu ürünü 533 tl ye satmaları , ülke içi 500 tl mouselere bakarsan fiyat avantajını anlarsın :D 3950 sensör bulunduran mouseler minimum 2400 liradan satılıyor , onun da stoğu bitmiş zaten :D Tek soru işareti içinde hangi mcu var ondan tam emin değiliz :kekw:

Piyasanın en üst seviye sensörünü içinde barındırması , 3 modlu bağlantı sunması , ekranlı sarj standı ve grip tape ile birlikte gelmesi , 8 khz tazeleme desteği sağlaması. Olayı ise bu ürünü 533 tl ye satmaları , ülke içi 500 tl mouselere bakarsan fiyat avantajını anlarsın :D 3950 sensör bulunduran mouseler minimum 2400 liradan satılıyor , onun da stoğu bitmiş zaten :D Tek soru işareti içinde hangi mcu var ondan tam emin değiliz :kekw:
pan1080 var sanırım yani yüzde 90 öyle

Geri