❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

siyah beyazdan daha iyi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siyah mı mavi mi sizce
Bence cok net bir sekilde siyah ama turuncu olsa turuncuyu dusunebilirdim turuncu garip bir sekilde hosuma gitti.
Bir de tanesi 750tl ye geliyor su an bende fiyat gayet guzel gibi

Mavi bence siyah hoş durmuyor.

Değmez bence.
Valla bizimkiler de ürün aldı aynısını bulana kadar ölme eşşeğim ölme :kekw: 111 tl kredi indirimi boşa gitmiş olacak , mousepad siyah , klavye beyaz , mouse mavi , masa kahverengi oldu çorba gibi :kekw: Neyse benden başka gören olmayacak zaten , en kötü mousepad değişiriz:kekw:

Bence cok net bir sekilde siyah ama turuncu olsa turuncuyu dusunebilirdim turuncu garip bir sekilde hosuma gitti.
Bir de tanesi 750tl ye geliyor su an bende fiyat gayet guzel gibi
hocam ürün iadesi daha mı mantıklı ama bazı ürünler var tr de o fiyatlara alınması imkansız ben onan ötürü yanında aldığım ürünleri iptal etmedim

hocam ürün iadesi daha mı mantıklı ama bazı ürünler var tr de o fiyatlara alınması imkansız ben onan ötürü yanında aldığım ürünleri iptal etmedim
Kullanacağın ürün aldıysan neden iptal ediyorsun ki bana kupon tanımlandı bende ondan dolayı ucuz

Yav dün mavi aldım bugün siyah stokta değişim yaparlar mı acaba daha gelmemisken

apex yerine aula f75 tercih etmistim kargoda ajazz aj159 pro oldugu icin ama siyahi gorunce bi tanede apex mi ceksem diye kararsiz kaldim 2klik olduk

Yav dün mavi aldım bugün siyah stokta değişim yaparlar mı acaba daha gelmemisken
degisim yapiliyor

apex yerine aula f75 tercih etmistim kargoda ajazz aj159 pro oldugu icin ama siyahi gorunce bi tanede apex mi ceksem diye kararsiz kaldim 2klik olduk

degisim yapiliyor
Nasıl yapabilirim böyle bir işlemi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,671
Üyeler
186,514
Son üye
zntxr