Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
yapışılır benceSiyah stoktaymis alınır mı acaba
yapışılır benceSiyah stoktaymis alınır mı acaba
2 beyaz 2 turuncu 1 adet de beyaz pro düz modeli almıştımyapışılır bence
ee hocam sanki bi tık (ucundan bak) fazla olmamış mı2 beyaz 2 turuncu 1 adet de beyaz pro düz modeli almıştım
havalimanında iade yapmanız gerekir sanırım hocamSiyahta stokta da ne güzel renkler varken siyah alınmaz bence birde bu mouse havalimanındayken değiştiriliyormu pembe veya beyaz gelirse alacağım.
O zaman gerek yok pembeyle beyazda stokta yok zaten.havalimanında iade yapmanız gerekir sanırım hocam
Siyah da çok siyah duruyor turuncu daha hoş gibi geldi ztn iptal de edemem bence de fazla gerek yokee hocam sanki bi tık (ucundan bak) fazla olmamış mı
Siyah çok fark bir siyah bende pek beğenmedim en iyisi bence turuncu ile beyazSiyahta stokta da ne güzel renkler varken siyah alınmaz bence birde bu mouse havalimanındayken değiştiriliyormu pembe veya beyaz gelirse alacağım.
kesinlikle gereksiz hocam iptal etmeye uğraşmakSiyah da çok siyah duruyor turuncu daha hoş gibi geldi ztn iptal de edemem bence de fazla gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siyah çok fark bir siyah bende pek beğenmedim en iyisi bence turuncu ile beyaz
Ettirmezler ztn havalimanında etmiyolarkesinlikle gereksiz hocam iptal etmeye uğraşmak
Bana uyguna switch linki at yüzde 20 kodum varEttirmezler ztn havalimanında etmiyolar
aynen orada iadeyle uğraşmanız lazımEttirmezler ztn havalimanında etmiyolar
İçini soranlar vardı bir sürü şöyle bir yt shorts videosunda açıyorlar belki işinize yarar.Video