Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Doruk çelik
aga artık bakmaktan miğdem bulandı, bana açık ve net bir şekilde hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilecek var mı? ve arada fark varsa ne kadar fazla fark olur? (Pro olanı aldım eğer apex daha iyiyse aula f75 yerine almayı düşünüyorum)

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
murat
aga artık bakmaktan miğdem bulandı, bana açık ve net bir şekilde hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilecek var mı? ve arada fark varsa ne kadar fazla fark olur? (Pro olanı aldım eğer apex daha iyiyse aula f75 yerine almayı düşünüyorum)
dostum apex çok azıcık daha iyi ama kronik sorunlu ürün pro aldıysan hiç gerek yok aradaki farkı insan ayırt edebilecek düzeyde değil sadece kağıt üstünde iyi ayrıca aula f75i sakın iptal etme bedava klavye

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Yağız Berk Özel
dostum apex çok azıcık daha iyi ama kronik sorunlu ürün pro aldıysan hiç gerek yok aradaki farkı insan ayırt edebilecek düzeyde değil sadece kağıt üstünde iyi ayrıca aula f75i sakın iptal etme bedava klavye
Pro da sorunlu hocam en mantıklısı Temu'dan alışveriş yapmasın :D.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Doruk çelik
Şuan bende Dareu ek75RT var, Sizce aula f75 almaya değer mi? az param kaldı diyebilirim. Eğer fiyatı gerçekten dediğiniz gibi ucuz ve değerse almayı düşünüyorum.

Pro da sorunlu hocam en mantıklısı Temu'dan alışveriş yapmasın :D.
Ne gibi sorunu var acaba?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,420
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
550 sayfa yazı yazılmış fark etmedim nesi kronik? Eğer 4khz 8khzde takılma sorunu varsa normal, deneyenlerin işlemcisi yetmiyor olabilir. Başka bir sorun var mı?

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Yağız Berk Özel
Şuan bende Dareu ek75RT var, Sizce aula f75 almaya değer mi? az param kaldı diyebilirim. Eğer fiyatı gerçekten dediğiniz gibi ucuz ve değerse almayı düşünüyorum.

Ne gibi sorunu var acaba?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Emir
550 sayfa yazı yazılmış fark etmedim nesi kronik? Eğer 4khz 8khzde takılma sorunu varsa normal, deneyenlerin işlemcisi yetmiyor olabilir. Başka bir sorun var mı?
Konuda senı gördüm aklıma geldi.Dm bakar msn rica etsem?

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Doruk çelik
Mouse konusunda pek bilgim yok dock ve dongle dedikleri nedir acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,268
Üyeler
164,639
Son üye
MercoBey
Top Bottom