profix elektronik önerebilirim webe yazarsan iletişim vs ulaşabilirsin bir çok elektronik kartlarımı göndermişiliğim olduHerkese iyi forumlar. Bugün yaşadığım talihsizlik sonucu ekran kartım yandı. Ekte belirttiğim parçayı değiştirmek mümkün mü? Mümkünse nerede yaptırabilirim? Konum: İstanbul
ensa bilgisayarHerkese iyi forumlar. Bugün yaşadığım talihsizlik sonucu ekran kartım yandı. Ekte belirttiğim parçayı değiştirmek mümkün mü? Mümkünse nerede yaptırabilirim? Konum: İstanbul
Peki hocam fiyat konusunda fikriniz nedir? Tamir maliyeti beklediğinizden yüksek mi?ensa bilgisayar
memnun kaldım tamir sonrası destek sağlamaları da çok hoşTeknik Servis Yönetimi v2.2.1 - Cihaz Sorgulama Paneli
servis.ensabilgisayar.com.tr
yani hocam board yandıysa katman kazımaları gerekli yol çekmek adına ama sadece o kapasitör muütransistor mü neyse yada mosfet işte sadece o yanıksa yollarda sorun yoksa alt kısmında çok tutmaz diye düşünüyorum gönderip net bir fiyat almanız lazımPeki hocam fiyat konusunda fikriniz nedir? Tamir maliyeti beklediğinizden yüksek mi?
yada en azından wp den yaz ön bir baksınlar fotodanPeki hocam fiyat konusunda fikriniz nedir? Tamir maliyeti beklediğinizden yüksek mi?
Anladım hocam teşekkürleryani hocam board yandıysa katman kazımaları gerekli yol çekmek adına ama sadece o kapasitör muütransistor mü neyse yada mosfet işte sadece o yanıksa yollarda sorun yoksa alt kısmında çok tutmaz diye düşünüyorum gönderip net bir fiyat almanız lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yada en azından wp den yaz ön bir baksınlar fotodan