Kadınlarla Bilgisayarların ortak özellikleri

Kadın full ayarlarda 999 tane modlu skyrimi 4k 120fps açıyor mu ha? Hiç sanmıyorum.
Skyrim bende çok severim bı oturuşta 24 saat oyna desen oynarım ama şimdi kadınlarla aklına gelebilecek her pozisyonda ve her aletle ve her mekanda oyun oynayabilirsin hemde 4k görüntü kalitesinden yüksek ayarlarda sınırsız FPS de ama FPS modunda oluyor skyrimdeki gibi istediğin zaman TPS ye geçemiyorsun o kötü işte.

konu rahiplerinden bilgi aldim hiz sinirini asmadan ve konunun ciddi olmadiginin farkinda olarak devam edelim
1170976.jpg

Skyrim bende çok severim bı oturuşta 24 saat oyna desen oynarım ama şimdi kadınlarla aklına gelebilecek her pozisyonda ve her aletle ve her mekanda oyun oynayabilirsin hemde 4k görüntü kalitesinden yüksek ayarlarda sınırsız FPS de ama FPS modunda oluyor skyrimdeki gibi istediğin zaman TPS ye geçemiyorsun o kötü işte.
konudan bağımsız en sevdiğiniz pozisyon ne dd:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok benimki seninki gibi degersiz degil sen kendi anneni obje olarak dusunmeye devam et annen seninle gurur duyuyordur
değersiz olduğunu düşündüren şey ne? o zaman bilgisayara da değersiz demiş oluyor arkadaş ki kadınları aşağılayıcı bişey yapmamıs

değersiz olduğunu düşündüren şey ne? o zaman bilgisayara da değersiz demiş oluyor arkadaş ki kadınları aşağılayıcı bişey yapmamıs
Hiç yapmadım ki ama yapmış olsam ne olurdu hiç düşünmedim

Uygunsuz Dil

tamam senin annende ayni bilgisayar gibi bir obje

tamam senin annende ayni bilgisayar gibi bir obje
Abi sen saka mısın 1.si bilgisayara benzetmedik 2.si bilgisayara benzettiğimiz/ortak yönleri olduğunu düşündüğümüz şeyler tamamen şaka amaçlı ki şaka amaclı olmasa bile kadınları aşağılayıcı bir ifade kullanmamıs konu sahibi erkeklerinde bu yazdığı maddelere dahil olanlar var (örn. İkiside bazen error verebilir)

yok benimki seninki gibi degersiz degil sen kendi anneni obje olarak dusunmeye devam et annen seninle gurur duyuyordur
niye bu kadar zoruna gitti ki ben obje olarak gormedim veya kadinlari asagilayici herhangi bisey demedim

sende bu konuda kadinlari ikinci sınıf cinsiyet olarak gormussun asagilamissin biz hic onlari konusuyormuyuz konusalim istersen

Abi sen saka mısın 1.si bilgisayara benzetmedik 2.si bilgisayara benzettiğimiz/ortak yönleri olduğunu düşündüğümüz şeyler tamamen şaka amaçlı ki şaka amaclı olmasa bile kadınları aşağılayıcı bir ifade kullanmamıs konu sahibi erkeklerinde bu yazdığı maddelere dahil olanlar var (örn. İkiside bazen error verebilir)
demi ya bide banlandim bunun yuzunden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,175,850
Üyeler
186,681
Son üye
barbar_77
Geri