Neler Yeni

Kadınlarla Bilgisayarların ortak özellikleri

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Mehmet
Kadın full ayarlarda 999 tane modlu skyrimi 4k 120fps açıyor mu ha? Hiç sanmıyorum.
Skyrim bende çok severim bı oturuşta 24 saat oyna desen oynarım ama şimdi kadınlarla aklına gelebilecek her pozisyonda ve her aletle ve her mekanda oyun oynayabilirsin hemde 4k görüntü kalitesinden yüksek ayarlarda sınırsız FPS de ama FPS modunda oluyor skyrimdeki gibi istediğin zaman TPS ye geçemiyorsun o kötü işte.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
konu rahiplerinden bilgi aldim hiz sinirini asmadan ve konunun ciddi olmadiginin farkinda olarak devam edelim
1170976.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Talha Açıkgöz
Skyrim bende çok severim bı oturuşta 24 saat oyna desen oynarım ama şimdi kadınlarla aklına gelebilecek her pozisyonda ve her aletle ve her mekanda oyun oynayabilirsin hemde 4k görüntü kalitesinden yüksek ayarlarda sınırsız FPS de ama FPS modunda oluyor skyrimdeki gibi istediğin zaman TPS ye geçemiyorsun o kötü işte.
konudan bağımsız en sevdiğiniz pozisyon ne dd:
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok benimki seninki gibi degersiz degil sen kendi anneni obje olarak dusunmeye devam et annen seninle gurur duyuyordur
değersiz olduğunu düşündüren şey ne? o zaman bilgisayara da değersiz demiş oluyor arkadaş ki kadınları aşağılayıcı bişey yapmamıs

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Mehmet

değersiz olduğunu düşündüren şey ne? o zaman bilgisayara da değersiz demiş oluyor arkadaş ki kadınları aşağılayıcı bişey yapmamıs
Hiç yapmadım ki ama yapmış olsam ne olurdu hiç düşünmedim

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Uygunsuz Dil

tamam senin annende ayni bilgisayar gibi bir obje

Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Talha Açıkgöz
tamam senin annende ayni bilgisayar gibi bir obje
Abi sen saka mısın 1.si bilgisayara benzetmedik 2.si bilgisayara benzettiğimiz/ortak yönleri olduğunu düşündüğümüz şeyler tamamen şaka amaçlı ki şaka amaclı olmasa bile kadınları aşağılayıcı bir ifade kullanmamıs konu sahibi erkeklerinde bu yazdığı maddelere dahil olanlar var (örn. İkiside bazen error verebilir)

Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
yok benimki seninki gibi degersiz degil sen kendi anneni obje olarak dusunmeye devam et annen seninle gurur duyuyordur
niye bu kadar zoruna gitti ki ben obje olarak gormedim veya kadinlari asagilayici herhangi bisey demedim

sende bu konuda kadinlari ikinci sınıf cinsiyet olarak gormussun asagilamissin biz hic onlari konusuyormuyuz konusalim istersen

Abi sen saka mısın 1.si bilgisayara benzetmedik 2.si bilgisayara benzettiğimiz/ortak yönleri olduğunu düşündüğümüz şeyler tamamen şaka amaçlı ki şaka amaclı olmasa bile kadınları aşağılayıcı bir ifade kullanmamıs konu sahibi erkeklerinde bu yazdığı maddelere dahil olanlar var (örn. İkiside bazen error verebilir)
demi ya bide banlandim bunun yuzunden

Top Bottom