Ultracı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 352
Apex size ulaştı mıdenendi sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok 0.01 sens mi ne yapıyorum işte en düşük sens.
Apex size ulaştı mıdenendi sorun yok.
yok 0.01 sens mi ne yapıyorum işte en düşük sens.
bakalım ozaman zaman berirleyecek baktık sorun cıkıyor sensörünü sökerim başka mouse ile adapte etmeye çalışırımFarkındamısın bilmiyorum ama sorun yaşayan arkadaşada ilk kullandiginda sorunsuz gelmisti galiba. Fakat arkadasin 3. Gunu ve sorunlar baslamis?![]()
Bu mouse sensörünün nereden itibaren algılayacağını ayarlıyor. Örneğin lowda mousepada tam değdirerek olur. Tall da değdirmeden biraz önce harekete geçer. Middle iyidirAlıntıyı görüntüle
şurası ne işe yarıyor?
fps oyunu için hangisi doğru tercih?Bu mouse sensörünün nereden itibaren algılayacağını ayarlıyor. Örneğin lowda mousepada tam değdirerek olur. Tall da değdirmeden biraz önce harekete geçer
Middlefps oyunu için hangisi doğru tercih?
Test ettiniz mi fareyi nasıl güzel mifps oyunu için hangisi doğru tercih?
kaç güne geldişarj konusunda bozuk sanırım. takılma yaptı pili düştüğü gibi. yüzde 40 şarj varken durduğu yerde 20dk da bitip kapanmış. sanırım dock ekranında ve yazılımda yazan şarj değeri doğru değil. iki yerdede full göstermesine rağmen mouse 10dk dır şarj alıyor hala.
valla baya iyi ya. İlaç gibi geldi. 15 dakika takıldım herhangi bir sorun yaşamadım şimdi yayında deneyeceğim.Middle
Test ettiniz mi fareyi nasıl güzel mi
Yayın linki at geleyimvalla baya iyi ya. İlaç gibi geldi. 15 dakika takıldım herhangi bir sorun yaşamadım şimdi yayında deneyeceğim.
10kaç güne geldi
Kral çok bir sorunu varmı şarj konusunda
Yayin link atin gelelim hocam.valla baya iyi ya. İlaç gibi geldi. 15 dakika takıldım herhangi bir sorun yaşamadım şimdi yayında deneyeceğim.