kullanıyorum buyurkullanan var mı apexi
nasıl hocam genel bir yorum yapabilir misinizkullanıyorum buyur
kimde çıkmışApex sorunlu çıkmış galiba.
şarj konusunda bozuk sanırım. takılma yaptı pili düştüğü gibi. yüzde 40 şarj varken durduğu yerde 20dk da bitip kapanmış. sanırım dock ekranında ve yazılımda yazan şarj değeri doğru değil. iki yerdede full göstermesine rağmen mouse 10dk dır şarj alıyor hala.nasıl hocam genel bir yorum yapabilir misiniz
kimde cıkmıs element uydurmayın şimdiApex sorunlu çıkmış galiba.
şarj konusunda bozuk sanırım. takılma yaptı pili düştüğü gibi. yüzde 40 şarj varken durduğu yerde 20dk da bitip kapanmış. sanırım dock ekranında ve yazılımda yazan şarj değeri doğru değil. iki yerdede full göstermesine rağmen mouse 10dk dır şarj alıyor hala.
kimde cıkmıs element uydurmayın şimdi
ya arkadaşlar böyle bir şey yok. İnanılmaz F/P ürün. 8k yı valorantta test ettim herhangi bir sorun yaşamadım. Bi arkadaş 30k dpi & 0.1 sens dener misin demişti onuda denedim herhangi bir takılma söz konusu değil akıp gidiyor mouse. 160 TL'ye böyle bir mouse almak inanılmaz mutlu ediyor keşke 2 tane alsaymışım.
bi mevlana yapıp video gelirmiya arkadaşlar böyle bir şey yok. İnanılmaz F/P ürün. 8k yı valorantta test ettim herhangi bir sorun yaşamadım. Bi arkadaş 30k dpi & 0.1 sens dener misin demişti onuda denedim herhangi bir takılma söz konusu değil akıp gidiyor mouse. 160 TL'ye böyle bir mouse almak inanılmaz mutlu ediyor keşke 2 tane alsaymışım.
ya arkadaşlar böyle bir şey yok. İnanılmaz F/P ürün. 8k yı valorantta test ettim herhangi bir sorun yaşamadım. Bi arkadaş 30k dpi & 0.1 sens dener misin demişti onuda denedim herhangi bir takılma söz konusu değil akıp gidiyor mouse. 160 TL'ye böyle bir mouse almak inanılmaz mutlu ediyor keşke 2 tane alsaymışım.
denendi sorun yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi mevlana yapıp video gelirmi
42k dpi 0.1sens yap
yok 0.01 sens mi ne yapıyorum işte en düşük sens.30dk dpi da takılmayı nası anlıcan reis bi çevirsen yarım saat döner zaten
Farkındamısın bilmiyorum ama sorun yaşayan arkadaşada ilk kullandiginda sorunsuz gelmisti galiba. Fakat arkadasin 3. Gunu ve sorunlar baslamis?
bi mevlana yapıp video gelirmi