alprnkoca99
80+
- Reaksiyon skoru
- 114
Kol ile FIFA oynıyacağım fiyat farketmeksizin gamepad önerilerine açığım.
Fiyat sıkıntınız yoksa Xbox ve PlayStationin orjinal gamepadlari en iyi tercih olur ama uygun fiyatli bir şey istiyorsaniz Hyperx in gamepadini önerebilirim 1 ay önce 1400 tl ye aldım ve şu anlık memnunum.Kol ile FIFA oynıyacağım fiyat farketmeksizin gamepad önerilerine açığım.
Xbox ve PlayStation kolları sıkıntı yaratmaz dimi hocam bilgisayardaFiyat sıkıntınız yoksa Xbox ve PlayStationin orjinal gamepadlari en iyi tercih olur ama uygun fiyatli bir şey istiyorsaniz Hyperx in gamepadini önerebilirim 1 ay önce 1400 tl ye aldım ve şu anlık memnunum.
Bilgisayarda xbox kolu daha iyidir hocam. Kullanıyorum bir sorun olmaz.Xbox ve PlayStation kolları sıkıntı yaratmaz dimi hocam bilgisayarda
Benim bildiğim kadarı ile bir sorun olmuyor hocam isterseniz xbox kolu için ekstra bir dongle alıp daha iyi oynayabiliyordunuz hattaXbox ve PlayStation kolları sıkıntı yaratmaz dimi hocam bilgisayarda
Teşekkür hocamBenim bildiğim kadarı ile bir sorun olmuyor hocam isterseniz xbox kolu için ekstra bir dongle alıp daha iyi oynayabiliyordunuz hatta
Teşekkürler hocamBilgisayarda xbox kolu daha iyidir hocam. Kullanıyorum bir sorun olmaz.