Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 29,951
galatasarayda indirimde 2399 liraya dusmusBir fener indirime giriyor nedense ya.
galatasarayda indirimde 2399 liraya dusmusBir fener indirime giriyor nedense ya.
Knka forma konularında bile holiganlik yapiyosun iyi misin ciddenadam fener foması atmıs bende gecenkı fener macından foto atmısım nesı alakasız aga
kardeş neden rahatsız oluyosun ıkısde fener nesı holıganlık bunun hadı tamam dıgerını anladıkta bu konuda ne alaka yaniKnka forma konularında bile holiganlik yapiyosun iyi misin cidden
Senin yaptığın ne alaka asıl, forma konusunda holiganlık yaptığın sürece rapor edicez kolay gelsinkardeş neden rahatsız oluyosun ıkısde fener nesı holıganlık bunun hadı tamam dıgerını anladıkta bu konuda ne alaka yani
Link varmı hocam ben niye görmedim![]()
forum.donanimarsivi.com
he bu konuyla alakalı mesaj dimiBu arada güzel ürün yer paspası olarak
aynen ,valla şu 5 yıldız olayı en saçma iş umarım ileride aşarlar.5 yıldız koymuşlar bide ezik herifler ya. Şuna 2k verip sokağa çıkmaya yüzü olan insanlara acıyorum
geçen belirtememiştim kardeşim başın sağolsun hocanız ahirete yürümüş5 yıldız koymuşlar bide ezik herifler ya. Şuna 2k verip sokağa çıkmaya yüzü olan insanlara acıyorum
hocam 1500tl olan formalarda alternatifin stoklar tükenmişti acaba bidaha stoklar yenilenir mi biliyomusunuzgalatasarayda indirimde 2399 liraya dusmus