Somon Balığı
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
ben 3 kasım 23 : 00 da sipariş verdim hala depoya taşınıyor diyor benim durumumda olan varmı
Graywood switch nasıl hocam sessiz midirben elimde graywood v3 var diye, beyaz olanı aldım. siyah da graywood v3 gelirse üzülürdüm, setup siyah ama olsun![]()
Graywood v3 nasıldır sessiz midir ? Videoda epey sesli ama sessiz de diyenler var emin olamadımGraywood ve reaper güzel tercihim graywood olur. Crescent olanı kullanmadım ama çok övülüyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
31 ekimde aldım daha yeni uçakta yani sen düşünben 3 kasım 23 : 00 da sipariş verdim hala depoya taşınıyor diyor benim durumumda olan varmı
29 ekimde aldım 3 kasım da havalimanına ulaştı hala orda duruyor31 ekimde aldım daha yeni uçakta yani sen düşün
Aynı hocam.29 ekimde aldım 3 kasım da havalimanına ulaştı hala orda duruyor![]()
1 Kasımda aldım ben aynı durum.29 ekimde aldım 3 kasım da havalimanına ulaştı hala orda duruyor![]()
benimki hızlı çıktı29 ekimde aldım 3 kasım da havalimanına ulaştı hala orda duruyor![]()
Ediliyor da ürün almak zor.Tr den alamadığımız kesin sanırım, nerelere gönderim sağlıyor?
Çok sessiz değilGraywood switch nasıl hocam sessiz midir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Graywood v3 nasıldır sessiz midir ? Videoda epey sesli ama sessiz de diyenler var emin olamadım
Evet %99 bu şekilde gelir.Dost swichleri kesin mi teşekkür ederim
Robota söyledim indirim verdi sus payı olarak herhaldeŞefimmmm bu gümrük niye geçirmiyo bu klavyeyi 4 gün oldu mouse 1 günde geçmişti
Şu an her şeyde aksaklık var beklemek lazım.Şefimmmm bu gümrük niye geçirmiyo bu klavyeyi 4 gün oldu mouse 1 günde geçmişti