Sizde güzel günlerde kullanın.Rica ederim. Güzel günlerde kullanın.
Sizde güzel günlerde kullanın.Rica ederim. Güzel günlerde kullanın.
aynı şekil apex ve pro içinde geçerli hocam aynı sorunun cevabı 1000 kere yazılmıştırbu kategoride hit ve cevap sayısı olarak en üst sıralarda galiba bu konu
3 kasımda almadimki ben 31 ekim de aldmAlıntıyı görüntüle
3 kasımda alanlar olarak mağdur edilmeyiz umarım
Ben 3 kasımdan önce aldım aynı şekilAlıntıyı görüntüle
3 kasımda alanlar olarak mağdur edilmeyiz umarım
Size üzücü bi şey söyleyim, taobao gibi çin marketlerinde ak820 prolar 100-200çin yuanı yani 800-1000tl. Bu fiyattan bile kar ediyorlar, eu tarafına daha yüksek fiyatlarla konuluyor ürünler.inanın bilmiyorum hocam geçen biri ekran görüntüsü atmıştı temu bu fiyattan satmaya zorluyor diye zararına satıyor bile olabilir bu 1. seçenek 2. seçenek ise markayı tanıtmak amaçlı ucuza veriyor olabilirler ama bu çok ucuz oluyor keycaps fiyatına alıyoruz temu zorla bu fiyattan sattırıyor olabilir satmazsa direkt ilandan kalkıyor diye biliyorum böyle bir şey okumuştum 159 apexin sayfasında bir yerde
İadeye gidecek bir de 300 TL kredi verdiler telafi olarak.hocam sizin 159 pro son durumu ne oldu
Böyle markalarda bile bu kadar kar payı var. Apple, NVIDIA vs. düşünemiyorum bile. Sızdırılan bir fiyata göre NVIDIA %1000 civarı kar payı koyuyormuş bir modele (yapay zeka şeysi adını hatırlamıyorum).Size üzücü bi şey söyleyim, taobao gibi çin marketlerinde ak820 prolar 100-200çin yuanı yani 800-1000tl. Bu fiyattan bile kar ediyorlar, eu tarafına daha yüksek fiyatlarla konuluyor ürünler.
Sizinki uçakta benimki hala gümrükte farm yapıyor herhalde.Böyle markalarda bile bu kadar kar payı var. Apple, NVIDIA vs. düşünemiyorum bile. Sızdırılan bir fiyata göre NVIDIA %1000 civarı kar payı koyuyormuş bir modele (yapay zeka şeysi adını hatırlamıyorum).
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok şükür uçağa binebilmiş benimki ne kadar sürer daha
Tekel zaten nvidia. %100000 koysa ses çıkaramazsın. Sağlık sektörü vs de nvidianın elinde.Böyle markalarda bile bu kadar kar payı var. Apple, NVIDIA vs. düşünemiyorum bile. Sızdırılan bir fiyata göre NVIDIA %1000 civarı kar payı koyuyormuş bir modele (yapay zeka şeysi adını hatırlamıyorum).
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok şükür uçağa binebilmiş benimki ne kadar sürer daha
Uçaktan balkona düşse gümrük falan uğraşmasakSizinki uçakta benimki hala gümrükte farm yapıyor herhalde.
Vergiyi de ödeyeceklermi ?İadeye gidecek bir de 300 TL kredi verdiler telafi olarak.
ÖdüyorlarVergiyi de ödeyeceklermi ?