Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Kemal Altundal
beyler sırf merakımdan soruyorum sizce temunun veya aulanın bu denli büyük bi indirim yapmasındaki çıkarı nedir?

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
beyler sırf merakımdan soruyorum sizce temunun veya aulanın bu denli büyük bi indirim yapmasındaki çıkarı nedir?
inanın bilmiyorum hocam geçen biri ekran görüntüsü atmıştı temu bu fiyattan satmaya zorluyor diye zararına satıyor bile olabilir bu 1. seçenek 2. seçenek ise markayı tanıtmak amaçlı ucuza veriyor olabilirler ama bu çok ucuz oluyor keycaps fiyatına alıyoruz temu zorla bu fiyattan sattırıyor olabilir satmazsa direkt ilandan kalkıyor diye biliyorum böyle bir şey okumuştum 159 apexin sayfasında bir yerde

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bekir
Arkadaşlar, şu promosyon muhabbetleri başından beri bana yalan dolan gibi geliyor fakat bugün 2 ürüne %99 indirim promosyonunda AULA F75 göründü 3-5 lira bir fiyata düştü hatırlamıyorum tam. Sonradan üç beş birşeyler daha seçtirdi, en son seçimler tamamlanınca klavye stokta yok dedi zorla sildirdi klavyeyi oradan. Aslında stokta da vardı, bir daha da çıkmıyor klavye o indirimde. Bu da mı yalan dolan acaba, tam anlayamadım ben size de oldu mu aynısı? Belki yine çıkar diye yeniliyorum, boşuna uğraşmayayım.

spyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
spy
arkadaslar klavyenin yanına bir de kılıf alıcam toplam vergi dahil 1071 tutuyo ödeme kısmında altta
ithalat vergisi satıs fiyatının %60 ve fiyat 1070 tlnin üzerinde olamaz diyo yani bu klavyeyi ve kılıfı alamaz mıyım? sepetim 1071 tl diye

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Emre
Arkadaşlar, şu promosyon muhabbetleri başından beri bana yalan dolan gibi geliyor fakat bugün 2 ürüne %99 indirim promosyonunda AULA F75 göründü 3-5 lira bir fiyata düştü hatırlamıyorum tam. Sonradan üç beş birşeyler daha seçtirdi, en son seçimler tamamlanınca klavye stokta yok dedi zorla sildirdi klavyeyi oradan. Aslında stokta da vardı, bir daha da çıkmıyor klavye o indirimde. Bu da mı yalan dolan acaba, tam anlayamadım ben size de oldu mu aynısı? Belki yine çıkar diye yeniliyorum, boşuna uğraşmayayım.
Oldu hocam klavye bir daha gelmedi

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Yiğit
Arkadaşım klavyenin donglesi varken ne yapacaksın bluetooth'u?
Bağlanıyor kablo ile de bağlayabilirsin aynı soruları cevaplamaktan 315 sayfa oldu makale
bu kategoride hit ve cevap sayısı olarak en üst sıralarda galiba bu konu :D

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Yiğit
Top Bottom