Hayır bide linke tıklasa veya 1 tane video izlese görücek geliyolar buraya soruyolarArkadaşım klavyenin donglesi varken ne yapacaksın bluetooth'u?
Bağlanıyor kablo ile de bağlayabilirsin aynı soruları cevaplamaktan 315 sayfa oldu makale
Hayır bide linke tıklasa veya 1 tane video izlese görücek geliyolar buraya soruyolarArkadaşım klavyenin donglesi varken ne yapacaksın bluetooth'u?
Bağlanıyor kablo ile de bağlayabilirsin aynı soruları cevaplamaktan 315 sayfa oldu makale
gerçekten sıkıyor bir süre sonraHayır bide linke tıklasa veya 1 tane video izlese görücek geliyolar buraya soruyolar
hocam sizin 159 pro son durumu ne olduO ekstra indirimi 1 kere kullandım daha da kullanamadım vermiyorlar bir daha kaçıncı hesap oldu yok.
inanın bilmiyorum hocam geçen biri ekran görüntüsü atmıştı temu bu fiyattan satmaya zorluyor diye zararına satıyor bile olabilir bu 1. seçenek 2. seçenek ise markayı tanıtmak amaçlı ucuza veriyor olabilirler ama bu çok ucuz oluyor keycaps fiyatına alıyoruz temu zorla bu fiyattan sattırıyor olabilir satmazsa direkt ilandan kalkıyor diye biliyorum böyle bir şey okumuştum 159 apexin sayfasında bir yerdebeyler sırf merakımdan soruyorum sizce temunun veya aulanın bu denli büyük bi indirim yapmasındaki çıkarı nedir?
Oldu hocam klavye bir daha gelmediArkadaşlar, şu promosyon muhabbetleri başından beri bana yalan dolan gibi geliyor fakat bugün 2 ürüne %99 indirim promosyonunda AULA F75 göründü 3-5 lira bir fiyata düştü hatırlamıyorum tam. Sonradan üç beş birşeyler daha seçtirdi, en son seçimler tamamlanınca klavye stokta yok dedi zorla sildirdi klavyeyi oradan. Aslında stokta da vardı, bir daha da çıkmıyor klavye o indirimde. Bu da mı yalan dolan acaba, tam anlayamadım ben size de oldu mu aynısı? Belki yine çıkar diye yeniliyorum, boşuna uğraşmayayım.
Tıpkısının aynısı mı oldu hocam sana da? Herkese aynısı mı oluyor acaba alabilen var mı?Oldu hocam klavye bir daha gelmedi
bu kategoride hit ve cevap sayısı olarak en üst sıralarda galiba bu konuArkadaşım klavyenin donglesi varken ne yapacaksın bluetooth'u?
klavye kategorisinde evet. mouse kategorisinden ajazz aj159apex ve ajazz aj159PRO konularına bakmanı da öneririm 700 sayfa..bu kategoride hit ve cevap sayısı olarak en üst sıralarda galiba bu konu
maşallah ne konuşulmuş o kadarklavye kategorisinde evet. mouse kategorisinden ajazz aj159apex ve ajazz aj159PRO konularına bakmanı da öneririm 700 sayfa..
Sanırım bizim paketler ortak geliyor benimkide saatine kadar aynı halla öyleoha daha 2 sinde soyledım aynı bu halde