Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Avseross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Avseros
Arkadaşlar yarın alacağım da bunun switchi nedir??

spyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
spy
beyler daha önce bu siteden bir şey almadım pek bi bilgim yok yardımcı olur musunuz klayvem iyice dandikleşti alsam bi daha vergi vs ödüyor muyum direk adresime geliyo mu kac günde geliyo tahmini bilgilendirir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Alper AKPINAR
beyler daha önce bu siteden bir şey almadım pek bi bilgim yok yardımcı olur musunuz klayvem iyice dandikleşti alsam bi daha vergi vs ödüyor muyum direk adresime geliyo mu kac günde geliyo tahmini bilgilendirir misiniz
hayır canım kardeşim ödediğin fiyat kadar ödüyorsun ek bir şey çıkartacak sipariş verdirtmiyor site zaten
10 15 günü bulur çinden geliyo

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Arda
ürün sepetinde neler var? tek ürün klavye mi? Ben alım sınırı 670 tl oldugu için eklemeler yapmıştım onlar yüzünden bu kadar geç geliyor diye düşünmeye başladım.
Bende yanına bir şeyler ekledim ama şuan gümrükte.

heysamed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Beyler bu wireless ve blutooth ıle baglanıyor mu pc ye? kabloluysa almayacağım.

Arda572

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Arda
arkadaşlar hiç alışveriş yapmadım da temudan bunu söylersem ek vergi falan bir şey çıkacak mı

Yucx.meow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yücel
Arkadaş alicak hangi rengi almalı, swich belli değil galiba , siyahın blue gelme olasılığı varmı, birde blue neden kötüleniyor olayı nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zaman geliyor usta sana
Kanka ne bluesi allah askına kim anlatıyor size bunları??. Siyahda graywood v3, beyazda ise reaper switch mevcut.

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yiğit
arkadaşlar hiç alışveriş yapmadım da temudan bunu söylersem ek vergi falan bir şey çıkacak mı
klavye fiyatı 600 e yakin bişey ama satin alirken vergiler dahil 900 küsur ödüyorsun

Witrax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kürşad Yavuz
Hocalarım sizce hangi rengi alayım hangisinin switchi daha iyidir bide full siyah sistemim var.

Top Bottom