❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
beyler daha önce bu siteden bir şey almadım pek bi bilgim yok yardımcı olur musunuz klayvem iyice dandikleşti alsam bi daha vergi vs ödüyor muyum direk adresime geliyo mu kac günde geliyo tahmini bilgilendirir misiniz

beyler daha önce bu siteden bir şey almadım pek bi bilgim yok yardımcı olur musunuz klayvem iyice dandikleşti alsam bi daha vergi vs ödüyor muyum direk adresime geliyo mu kac günde geliyo tahmini bilgilendirir misiniz
hayır canım kardeşim ödediğin fiyat kadar ödüyorsun ek bir şey çıkartacak sipariş verdirtmiyor site zaten
10 15 günü bulur çinden geliyo

Beyler bu wireless ve blutooth ıle baglanıyor mu pc ye? kabloluysa almayacağım.

arkadaşlar hiç alışveriş yapmadım da temudan bunu söylersem ek vergi falan bir şey çıkacak mı

Arkadaş alicak hangi rengi almalı, swich belli değil galiba , siyahın blue gelme olasılığı varmı, birde blue neden kötüleniyor olayı nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne zaman geliyor usta sana
Kanka ne bluesi allah askına kim anlatıyor size bunları??. Siyahda graywood v3, beyazda ise reaper switch mevcut.

arkadaşlar hiç alışveriş yapmadım da temudan bunu söylersem ek vergi falan bir şey çıkacak mı
klavye fiyatı 600 e yakin bişey ama satin alirken vergiler dahil 900 küsur ödüyorsun

Hocalarım sizce hangi rengi alayım hangisinin switchi daha iyidir bide full siyah sistemim var.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,828
Üyeler
187,252
Son üye
Redaklor
Geri