oha daha 2 sinde soyledım aynı bu haldeAlıntıyı görüntüle benim klavyeyi yeniden üretiyolar
hayır canım kardeşim ödediğin fiyat kadar ödüyorsun ek bir şey çıkartacak sipariş verdirtmiyor site zatenbeyler daha önce bu siteden bir şey almadım pek bi bilgim yok yardımcı olur musunuz klayvem iyice dandikleşti alsam bi daha vergi vs ödüyor muyum direk adresime geliyo mu kac günde geliyo tahmini bilgilendirir misiniz
Bende yanına bir şeyler ekledim ama şuan gümrükte.ürün sepetinde neler var? tek ürün klavye mi? Ben alım sınırı 670 tl oldugu için eklemeler yapmıştım onlar yüzünden bu kadar geç geliyor diye düşünmeye başladım.
Dost swichleri kesin mi teşekkür ederimResmi satıcı ve ürün adında yazıyor hangi switch olduğu kaç kez konuştuk vallahi gına geldi.
Kanka ne bluesi allah askına kim anlatıyor size bunları??. Siyahda graywood v3, beyazda ise reaper switch mevcut.Arkadaş alicak hangi rengi almalı, swich belli değil galiba , siyahın blue gelme olasılığı varmı, birde blue neden kötüleniyor olayı nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zaman geliyor usta sana
klavye fiyatı 600 e yakin bişey ama satin alirken vergiler dahil 900 küsur ödüyorsunarkadaşlar hiç alışveriş yapmadım da temudan bunu söylersem ek vergi falan bir şey çıkacak mı
Kablosuz ve kablolu şekilde kullanılabiliyor. Alın hocam.Beyler bu wireless ve blutooth ıle baglanıyor mu pc ye? kabloluysa almayacağım.
bilader 4 5 mesaj yukarıyı okursan görürsünarkadaşlar hiç alışveriş yapmadım da temudan bunu söylersem ek vergi falan bir şey çıkacak mı