akpinaralper
80+
- Reaksiyon skoru
- 115
hocam nerde oturuyorsunuz ve o hangi kargoHala uçağa binmemiş gidip ben alacağım artık o derece sinir oldum. Evde olmadığım zaman gelir ve kapıdan dönerse çıldırırım.
bizimkide 4 gündür aynı büyük ıhtımal aynı ucaği beklıyolar bızımkılerAlıntıyı görüntüle benim klavyeyi yeniden üretiyolar
komsuya falan bıraktır agaHala uçağa binmemiş gidip ben alacağım artık o derece sinir oldum. Evde olmadığım zaman gelir ve kapıdan dönerse çıldırırım.
Yok daha uçağa binemedi.hocam nerde oturuyorsunuz ve o hangi kargo![]()
Öyle değil hocam bizim eve gelen kargolardan sadece kolay gelsin zili çalıyor da ötekiler ya girişe koyuyor ya bahçeye koyuyor yada bahçe duvarına bırakıyorlar ki yoldan geçen arabalar fln alsın gitsinYok daha uçağa binemedi.
Garanti olmaz bunlarda anca başta sorunlu falan gelirse iade edersin. Ayrıca 900tl pekte kıymeti olan bir para değil o yüzden fazla takılmayın böyle şeylereBeyler biz bir klavyeye 900 küsür verdik ya bu klavyenin garantisi var mıydı
ürün sepetinde neler var? tek ürün klavye mi? Ben alım sınırı 670 tl oldugu için eklemeler yapmıştım onlar yüzünden bu kadar geç geliyor diye düşünmeye başladım.Gümrükcüler öpücükle karşılayacak artık
Tek ürün klavyeürün sepetinde neler var? tek ürün klavye mi? Ben alım sınırı 670 tl oldugu için eklemeler yapmıştım onlar yüzünden bu kadar geç geliyor diye düşünmeye başladım.
Ne zaman geliyor usta sanakargoya verilmiş benimki Alıntıyı görüntüle
benimkide aynı şekil tıpatıpAlıntıyı görüntüle benim klavyeyi yeniden üretiyolar