S22/iphone 13 takas ?

verılmez o paraya sızın telefonu satıp cok daha kalıtelı s23 ultra alırım
hıc yoktan 25kya 5k daha ekler s23 alırım ( kendimde şuan kullanıyorum )

Niye belli bir yere bağlı kalıyorsun, esnafa telefon mu satılır? Gidin ilana koyun temizse 15'den aşağı gitmez o telefon. Telefonculara günahımı vermem şahsen.

s23 s23u falan diyen arkadaşlar için evet haklısınız alınabilir seviyelerde ama yaşacağımız senaryo yine aynı olacak bence o topa girmeye değmez
(s23u için nasıl olur bilemem)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Niye belli bir yere bağlı kalıyorsun, esnafa telefon mu satılır? Gidin ilana koyun temizse 15'den aşağı gitmez o telefon. Telefonculara günahımı vermem şahsen.
hocam haklısınız ama 15in üstüne de tutulmuyor telefon fiyat çok alan yok oluyor

s23 s23u falan diyen arkadaşlar için evet haklısınız alınabilir seviyelerde ama yaşacağımız senaryo yine aynı olacak bence o topa girmeye değmez
Nasıl bir senaryo?

eğer alıp bir süre sonra satmak değilde ölene kadar kullanmaz düşünülüyorsa ben öyle yapıyorum s23u çok mantıklı bence

eğer alıp bir süre sonra satmak değilde ölene kadar kullanmaz düşünülüyorsa ben öyle yapıyorum s23u çok mantıklı bence
birazcık iphone merakım var o yüzden öyle düşündüm eğer kafama yatmazsa bunu satması kolay olur diye düşünüyorum o zaman da s23u falan alabilirim

birazcık iphone merakım var o yüzden öyle düşündüm eğer kafama yatmazsa bunu satması kolay olur diye düşünüyorum o zaman da s23u falan alabilirim
iphone geçmek istiyorsanız tabi 13 mantıklı olabilir hocam ama ben kendim s23u alırdım yada telden memnunsam s22de kalıdır kompakt telefonlar bana daha hos geliyor s9 dan daha 1 hafta önce kurtulabildim tekrar s9a dönmeyi düşünüyorum boyutundan dolayı

birazcık iphone merakım var o yüzden öyle düşündüm eğer kafama yatmazsa bunu satması kolay olur diye düşünüyorum o zaman da s23u falan alalabilirim
En iyi seçenek bu, bende iphone merağıma yenik düşerek almıştım. Düz seri olarak alınabilir tek cihaz 13 diyorduk onunda 40k olduğunu görünce kesinlikle parasını hak etmediğini söyleyebilirim.

iPhone 13 1 senedir fiyati sabit gezen bir telefon, evet fiyat kaybetmiyor fakat yatirimlik bir telefonda degil suan da.
S22'yi 13K'ya vermezdim, biraz bekleseniz temiz durumdaysa 15-16K civarina bireysel olarak satabilirsiniz.

iPhone 13 1 senedir fiyati sabit gezen bir telefon, evet fiyat kaybetmiyor fakat yatirimlik bir telefonda degil suan da.
S22'yi 13K'ya vermezdim, biraz bekleseniz temiz durumdaysa 15-16K civarina bireysel olarak satabilirsiniz.
hocam öyle uğraşmak istemedim ya direkt veriyim alıyım dedim

Hepsiburada eskiyi yenile kampanyası var. Bakın isterseniz s22 128gb telefona 13500+4000 de ek ödeme veriyor. İphone 13 de 34400 civarı şu an. 25bin çok fazla.
(ben iphone 13 tavsiye etmem. S22 120hz den sonra kötü gelir.)

• Beğen
Reaksiyonlar: ~Emo
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,393
Üyeler
198,961
Son üye
Yamasut

Geri