Paribu BEDAVA SİNEMA BİLETİ VERİYOR 🔥KOŞŞŞ👊👊

sinemaciaga

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
3
Selam beyler ben aldım,(STOK BİTMEDEN ALİN)

400tl lik kriptonuz varsa anasayfadan firsatlar butonundan cineverse kodunuzu alip cineverse uygulamasina girip 2 tane bilet alabilirsiniz 200₺ burda biletler :)

Buna ek 400tl yatirip kripto alıp kodu aldiktan sonra kriptoyu tekrar bankaya cekebeilirsiniz ben öyle yaptim👍
1000152164.jpg

Son düzenleme:
Kayıt olurken verdiği 500 hediye paranın üstüne 400 tl sinema bileti parası verdi.
500 tl yi bu zamana kadar anca 650 tl ye çıkarabildim. Keşke çekebilsek o parayla da cips mips bir şeyler alırdık. :D

Kayıt olurken verdiği 500 hediye paranın üstüne 400 tl sinema bileti parası verdi.
500 tl yi bu zamana kadar anca 650 tl ye çıkarabildim. Keşke çekebilsek o parayla da cips mips bir şeyler alırdık. :D
Yeter hocam daha ne ariyonuz

500tl nin üstüne çıkartınca çekebiliyorsun 650tlnin 150tlsini

Netflix gibi uygulamalar varken sinema gereksiz. İstediğimde kalkamayacağım, kaçırdığım yeri geri alamayacağım.

dün 4.kodu girerken kabul etti ama kodu saymadı 1200 tl yükleniyormuş bir günde bugun deniyorum o koda hata veriyor

Geri