duckduck14
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
çıkmıyor bana sabahtan beri. bende burdayım
peki başka alınabilecek ne önerirsiniz? 400 TL vergiden dolayı alamadım klavyeyi.Kalktı galiba kampanya aula için bana da gelmiyor.
çıkmıyor bana sabahtan beri. bende burdayım
peki başka alınabilecek ne önerirsiniz? 400 TL vergiden dolayı alamadım klavyeyi.Kalktı galiba kampanya aula için bana da gelmiyor.
???Beyler bir şey soracağım ben şimdi 28tl klavyeyi sepete ekledim yanında da 6 ürün daha ekledim ben bu siparişi versem ve yanın da aldığım ürünleri iptal etsem bir sorun olur mu ?
aula düşmüşmüydü ekranına?peki başka alınabilecek ne önerirsiniz? 400 TL vergiden dolayı alamadım klavyeyi.
hayır indirim sekmesinde aula göremedim normal şekilde baktığımda vardı. aynı ekrandayım arıyorum hâla ama yok sanırım.aula düşmüşmüydü ekranına?
Dene görBeyler sorduğum soruya cevap verecek birisi yok mu ?
Siparişi verince kredi gelmiyor. Sipariş verdiklerin kargolanınca geliyor. İptal etmen mümkün olmuyor yani.Yok hocam öyle bi amacım yok sadece farklı çıkarsa diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama sen diyince aklıma düştü siparişi versek krediyi alıp harcasak sonra iptal etsek siparişi ne yapıyorlar
Süper cevapDene gör![]()
bir şey olacağını sanmıyorum sipariş geçtiğin an olay biterSüper cevap![]()
1 gün içinde mi kargolanıyordu ?Siparişi verince kredi gelmiyor. Sipariş verdiklerin kargolanınca geliyor. İptal etmen mümkün olmuyor yani.
siparişe göre değişiyor da 2 güne kesin kargolanıyor.1 gün içinde mi kargolanıyordu ?
Tamamdıe şimdi hemen vereyim umarım kredi gelene kadar kuponumun süresi dolmazsiparişe göre değişiyor da 2 güne kesin kargolanıyor.