❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Beyler bluetoth modunu açmak için arkada ki anahtarı kaydırmaktan başka bir tuş kombinasyonuna falan mı basmam gerekiyor klavyeyi bulması için ne olur yardımcı olun. Klavyeyi çok sevdim iade etmek istemiyorum. Yazarken ele hoşturrr.

Beyler bluetoth modunu açmak için arkada ki anahtarı kaydırmaktan başka bir tuş kombinasyonuna falan mı basmam gerekiyor klavyeyi bulması için ne olur yardımcı olun. Klavyeyi çok sevdim iade etmek istemiyorum. Yazarken ele hoşturrr.
FN ve 1 tuşuna basılı tut, mavi ışık yanıp sönerken diğer cihazdan bağlan

FN ve 1 tuşuna basılı tut, mavi ışık yanıp sönerken diğer cihazdan bağlan
Sen varya adamın dibisini dibi oldu gerçekten klavyeyi tam iade ediyordum elim butondaydı videoları bile çekmiştim.

Klavyeyi sipariş ettim ancak Masaüstü PC'mde ne Bluetooth var ne de Type C girişi. USB to Type C dönüştürücü almak mı yoksa USB Bluetooth adaptörü mü? En az gecikme hangisinde olur?

Klavyeyi sipariş ettim ancak Masaüstü PC'mde ne Bluetooth var ne de Type C girişi. USB to Type C dönüştürücü almak mı yoksa USB Bluetooth adaptörü mü? En az gecikme hangisinde olur?
Hocam type C değil pc girişi, klavye type C den besleniyor ama pc giren kısım normal usb.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,762
Üyeler
184,345
Son üye
DonarAtik
Geri