yaman..k
80+ Silver
Neden ? Müşteri hizmetleri dedi.yalan la
Neden ? Müşteri hizmetleri dedi.yalan la
vermemek ıcın demıstırNeden ? Müşteri hizmetleri dedi.
Hayır alakası yok yeni açtığım hesapla da denedim 110 tl kredi veriyorlar fakat %20 indirim vermiyorlar deneyebilirsin.vermemek ıcın demıstır
yanı yuzde 20 kuponda 110 tlmı ne saglıyor bı farkı olmaz hem kuponun suresı varHayır alakası yok yeni açtığım hesapla da denedim 110 tl kredi veriyorlar fakat %20 indirim vermiyorlar deneyebilirsin.
Müşteri hizmetleri benim İstanbul'daki kargoya uçuş için hazırlanıyor demişti. Çok takma onlar da bir şey bilmiyor çoğu zaman.Neden ? Müşteri hizmetleri dedi.
Asıl olay bu irsaliye oluşturuldu dan sonra başlıyor zaten bi anda Bursa Osmangazi yazarsa şaşırmaBenimki gitmiyor işte böyle gözüküyor
Bu daha farklı bir olay son bir haftadır gecikme vb. Harici %20 kupon verilmiyor.Müşteri hizmetleri benim İstanbul'daki kargoya uçuş için hazırlanıyor demişti. Çok takma onlar da bir şey bilmiyor çoğu zaman.
evet vergi dahil iade ediliyorBu alt limit olayı aşmak için ürünün yanına uyduruk bir şey alıp geri iade edince iade edilen ürünün vergisi ayrıyeten dahil oluyor değil mi geri ödemeye?
Gelecek inanıyorum.senin de öyle dimi ne kadar sinir bozucu.