Hocam 3 kasımdan beri paket havalimanına ulaştı mesajını bekledim sen yine az beklemişsin. Daha dün gümrükleme işlemine aldılarBu siparişi bide gümrükte bekletirlerse vallaha çıldırıcam 4 gün uçak bekledim şaka gibi
Alıntıyı görüntüle
Hocam 3 kasımdan beri paket havalimanına ulaştı mesajını bekledim sen yine az beklemişsin. Daha dün gümrükleme işlemine aldılarBu siparişi bide gümrükte bekletirlerse vallaha çıldırıcam 4 gün uçak bekledim şaka gibi
Alıntıyı görüntüle
Siyah sevmiyorum çok toz oluyo. Beyaz da çok sararıyohocam ben de mousepad üzerine koydum klavyeyi ama yazı fontuna kadar fark edeceğini hiç düşünmemiştim heralde mousepad üzerinde daha güzel sesi oluyor.
Hocam bu arada benim masam da meşe renginde bir tahta ben bu masayı siyaha kaplamayı düşünüyorum ve böyle simsiyah ekipmanlar veya ekipmanları beyaz yapabilirim. Ya da diğer bir seçenek masayı beyaz kaplayıp ekipmanları siyah yapabilirim ya da ekipmanlar da beyaz olabilir. Sizce hangisi daha güzel durur ?![]()
hocam toz olsun ya silerim nolcak tahta bana güzel gelmedi ya sıkıldım biraz şuan 120x60 mousepad ile kapattım idare olarak siyah kaplamayı düşünmüştüm beyaz monitör ışığıyla aydınlatırım diyordum (ekstra toz gözükmesiSiyah sevmiyorum çok toz oluyo. Beyaz da çok sararıyoMeşe rengi iyi bence.
Hocam o fiyat ney sormadım sayın![]()
MelGeek MG Salmon Keycap Set
With the MelGeek MG Salmon, you're not just investing in a keycap, but a piece that adds vibrancy and personality to your workspace. The salmon hue, inspired by the delightful world of sushi, is an aesthetic choice that tells a story of taste and uniqueness. Experience a fun and refreshing...apos.audio
Evet switch kadar etkisi var. Pbtnin de plastik kalitesi var evet. Yazı font kalitesi vs. Klavyeyi masaya direkt koymak ile mousepad üstüne koymakta bile ses farkı var![]()
Bazılarına gümüğe mesela sabah 11 de girmiş 11 i 2 geçe çıkmış. Kimisi 1 hafta beklemiş. Herşeyde olduğu gibi bundada adam akıllı sistem yok ülkede. 1 hafta bekleyen niye bekliyo. Direkt geçen niye beklemiyo mesela.Hocam 3 kasımdan beri paket havalimanına ulaştı mesajını bekledim sen yine az beklemişsin. Daha dün gümrükleme işlemine aldılar
Benim 3 kasımda verdiğim gümrükte bekliyo 5 kasımda verdiğim kargoyu bekliyo bu fark ne cidden (3 kasım ptt 5 kasım aras kargolu)Bazılarına gümüğe mesela sabah 11 de girmiş 11 i 2 geçe çıkmış. Kimisi 1 hafta beklemiş. Herşeyde olduğu gibi bundada adam akıllı sistem yok ülkede. 1 hafta bekleyen niye bekliyo. Direkt geçen niye beklemiyo mesela.
Müşteri hizmetlerine nasıl bağlanıyoruz
hocam uygulamada aşağıdan "siz" kısmına tıklayın sağ yukarıda "kulaklık" işareti var ona bastığınızda aşağı inip "bize ulaşın" kısmına tıklayın ordan sizi bota atacaktır. Bota da sürekli "acenteye bağlar mısınız" yazın en sonunda acente ile görüşün vb tarzında şeyler çıkacaktır böylelikle mh ile iletişime geçebilirsiniz.Müşteri hizmetlerine nasıl bağlanıyoruz
Çok ezbere bilgi o. Kalite değişkenlik gösteriyo.hocam uygulamada aşağıdan "siz" kısmına tıklayın sağ yukarıda "kulaklık" işareti var ona bastığınızda aşağı inip "bize ulaşın" kısmına tıklayın ordan sizi bota atacaktır. Bota da sürekli "acenteye bağlar mısınız" yazın en sonunda acente ile görüşün vb tarzında şeyler çıkacaktır böylelikle mh ile iletişime geçebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@freygasm hocam 110 dolarlık keycaps açıklamasına baktığımda abs plastik kullanıldığı söyleniyor normalde pbt absden daha kaliteli bir plastik değil mi ?
Alıntıyı görüntüle
https://epomaker.com/blogs/software/epomaker-x-aula-f75-driver Burdan indir, diğeri truva atiyo.Yazılım linki varsa paylaşabilir misiniz ?
haklısınız hocam ama yine de kaliteyi pbt üzerinde yapmaları daha iyi olmaz mıydı ? abs pbt arasındaki fark nedirÇok ezbere bilgi o. Kalite değişkenlik gösteriyo.
Bana da denk geldi ingilizce konuşur musunuz anlamıyorum dedim smsmdlls.