Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,220
İsim
yusuf ecer
hocam ben de mousepad üzerine koydum klavyeyi ama yazı fontuna kadar fark edeceğini hiç düşünmemiştim heralde mousepad üzerinde daha güzel sesi oluyor.
Hocam bu arada benim masam da meşe renginde bir tahta ben bu masayı siyaha kaplamayı düşünüyorum ve böyle simsiyah ekipmanlar veya ekipmanları beyaz yapabilirim. Ya da diğer bir seçenek masayı beyaz kaplayıp ekipmanları siyah yapabilirim ya da ekipmanlar da beyaz olabilir. Sizce hangisi daha güzel durur ? :D
Siyah sevmiyorum çok toz oluyo. Beyaz da çok sararıyo :D Meşe rengi iyi bence.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
umut
Siyah sevmiyorum çok toz oluyo. Beyaz da çok sararıyo :D Meşe rengi iyi bence.
hocam toz olsun ya silerim nolcak tahta bana güzel gelmedi ya sıkıldım biraz şuan 120x60 mousepad ile kapattım idare olarak siyah kaplamayı düşünmüştüm beyaz monitör ışığıyla aydınlatırım diyordum (ekstra toz gözükmesi :D ) ama güzel durmaz mı ya beyaz olan sararıyorsa elendi o zaman ya siyah olacak ya da tahta kalacak :D

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre

Evet switch kadar etkisi var. Pbtnin de plastik kalitesi var evet. Yazı font kalitesi vs. Klavyeyi masaya direkt koymak ile mousepad üstüne koymakta bile ses farkı var :D
Hocam o fiyat ney sormadım sayın :D

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
umut
müşteri hizmetlerinde bir ilk artık ingilizce de değil

1731447040454.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Kemal Altundal
Hocam 3 kasımdan beri paket havalimanına ulaştı mesajını bekledim sen yine az beklemişsin. Daha dün gümrükleme işlemine aldılar
Bazılarına gümüğe mesela sabah 11 de girmiş 11 i 2 geçe çıkmış. Kimisi 1 hafta beklemiş. Herşeyde olduğu gibi bundada adam akıllı sistem yok ülkede. 1 hafta bekleyen niye bekliyo. Direkt geçen niye beklemiyo mesela.

Bazılarına gümüğe mesela sabah 11 de girmiş 11 i 2 geçe çıkmış. Kimisi 1 hafta beklemiş. Herşeyde olduğu gibi bundada adam akıllı sistem yok ülkede. 1 hafta bekleyen niye bekliyo. Direkt geçen niye beklemiyo mesela.
Benim 3 kasımda verdiğim gümrükte bekliyo 5 kasımda verdiğim kargoyu bekliyo bu fark ne cidden (3 kasım ptt 5 kasım aras kargolu)

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
umut
Müşteri hizmetlerine nasıl bağlanıyoruz
hocam uygulamada aşağıdan "siz" kısmına tıklayın sağ yukarıda "kulaklık" işareti var ona bastığınızda aşağı inip "bize ulaşın" kısmına tıklayın ordan sizi bota atacaktır. Bota da sürekli "acenteye bağlar mısınız" yazın en sonunda acente ile görüşün vb tarzında şeyler çıkacaktır böylelikle mh ile iletişime geçebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@freygasm hocam 110 dolarlık keycaps açıklamasına baktığımda abs plastik kullanıldığı söyleniyor normalde pbt absden daha kaliteli bir plastik değil mi ?

1731447951106.png

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,220
İsim
yusuf ecer
hocam uygulamada aşağıdan "siz" kısmına tıklayın sağ yukarıda "kulaklık" işareti var ona bastığınızda aşağı inip "bize ulaşın" kısmına tıklayın ordan sizi bota atacaktır. Bota da sürekli "acenteye bağlar mısınız" yazın en sonunda acente ile görüşün vb tarzında şeyler çıkacaktır böylelikle mh ile iletişime geçebilirsiniz.

@freygasm hocam 110 dolarlık keycaps açıklamasına baktığımda abs plastik kullanıldığı söyleniyor normalde pbt absden daha kaliteli bir plastik değil mi ?

Alıntıyı görüntüle
Çok ezbere bilgi o. Kalite değişkenlik gösteriyo.

Yazılım linki varsa paylaşabilir misiniz ?
https://epomaker.com/blogs/software/epomaker-x-aula-f75-driver Burdan indir, diğeri truva atiyo.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
umut
Çok ezbere bilgi o. Kalite değişkenlik gösteriyo.
haklısınız hocam ama yine de kaliteyi pbt üzerinde yapmaları daha iyi olmaz mıydı ? abs pbt arasındaki fark nedir

Benim sipariş 2 kere gümrüğe girmeden yapamıyor galiba. Ulaşmadan önce 1 tur gümrükleme sürecine girmiş ulaşınca tekrar giresi gelmiş

Edit: Yanlış anlamadıysam tamamlandıktan sonra 1 tur daha girerek 3. tura başlayacak sanırım. Teslim alındıktan sonra tamamlandı diye bildirim atması gerekiyor 3. bu sanırsam.

1731450382487.png

Son düzenleme:
Top Bottom