Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
yusuf ecer
ne diye geçiyor hocam o keycapsler
hocam keycapslerin sese aşırı etkisi olur mu mesela aynı profilde 2 kat pbt keycaps birisi 500 tl civarı birisi 2000 tl civarına satılıyor aralarında nasıl bi fark olabiliyor ? ikiside pbt değil mi sonuçta pbtnin de bir kalitesi oluyor mu ?
Evet switch kadar etkisi var. Pbtnin de plastik kalitesi var evet. Yazı font kalitesi vs. Klavyeyi masaya direkt koymak ile mousepad üstüne koymakta bile ses farkı var :D

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Evet switch kadar etkisi var. Pbtnin de plastik kalitesi var evet. Yazı font kalitesi vs. Klavyeyi masaya direkt koymak ile mousepad üstüne koymakta bile ses farkı var :D
O NEY LAN ÖYLE 1 SIFIR FAZLA OLABİLİR Mİ ACABA????

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
oguz
Arkadaşlar çok fazla yorum var bir soru sormak istiyorum sadece, bu klavye çok sesli mi? Bende de Rog Falchion Mekanik klavye var ancak çok rahatsız etmiyor. Bunun sesini merak ediyorum babam kullanacak.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
yusuf ecer

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Doğru maalesef 130usd falan ben fiyat hatasıyla almıştım amazondan :D

Bana o kadar para ver bende 4-5 seviye atlatırım seni her oyunda LoL olsun cs olsun falan :kekw:. Fiyatı görünce kısa bir kalp krizi geçirdim en başta :widepeepo:
Fiyat hatası ne kadardı merak ettim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
yusuf ecer
Bana o kadar para ver bende 4-5 seviye atlatırım seni her oyunda LoL olsun cs olsun falan :kekw:. Fiyatı görünce kısa bir kalp krizi geçirdim en başta :widepeepo:
Fiyat hatası ne kadardı merak ettim
650tlye almıştım :D o ara 60usd falandi.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
umut

hocam ben de mousepad üzerine koydum klavyeyi ama yazı fontuna kadar fark edeceğini hiç düşünmemiştim heralde mousepad üzerinde daha güzel sesi oluyor.
Hocam bu arada benim masam da meşe renginde bir tahta ben bu masayı siyaha kaplamayı düşünüyorum ve böyle simsiyah ekipmanlar veya ekipmanları beyaz yapabilirim. Ya da diğer bir seçenek masayı beyaz kaplayıp ekipmanları siyah yapabilirim ya da ekipmanlar da beyaz olabilir. Sizce hangisi daha güzel durur ? :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Kemal Altundal
Bu siparişi bide gümrükte bekletirlerse vallaha çıldırıcam 4 gün uçak bekledim şaka gibi

Ekran görüntüsü 2024-11-13 002231.png

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
umut
:D
HOCAM 110 DOLAR KEYCAPS Mİ OLUR AULANIN 4 4.5 KATI FİYATI VAR :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR