Shoto
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 498
Fiyatda da rakibi yok.Türkçe keycaps aranıyorsa rakibi yok. Baksana karaborsada ;
![]()
RK Türkçe Tuş Takımı - Zeytin
Rationalkeys iftiharla sunar: RK Türkçe Tuş Takımı Tercihe göre Windows veya Mac Zeytin: Siyah üzeri gri renk seçeneğidir. Tek taraflı boya uçunmalı MX Uyumlu PBT Tuş takımı 144 tuş içerir. Bu seriye özel Çay Tuşuyla gelir. Sadece tuş takımıdır. Klavye dahil değildir.rationalkeys.com.tr
![]()
RK Türkçe Tuş Takımı - Vişneli Yoğurt
Rationalkeys iftiharla sunar: RK Türkçe Tuş Takımı Tercihe göre Windows veya Mac Vişneli Yoğurt: Beyaz üzeri kırmızı renk seçeneğidir. Tek taraflı boya uçunmalı MX Uyumlu PBT Tuş takımı 144 tuş içerir. Bu seriye özel Çay Tuşuyla gelir. Sadece tuş takımıdır. Klavye dahil değildir.rationalkeys.com.tr
![]()
RK Türkçe Tuş Takımı - Ekmek
Rationalkeys iftiharla sunar: RK Türkçe Tuş Takımı Tercihe göre Windows veya Mac Ekmek: Bej renk seçeneğidir. Tek taraflı boya uçunmalı MX Uyumlu PBT Tuş takımı 144 tuş içerir. Bu seriye özel Çay Tuşuyla gelir. Sadece tuş takımıdır. Klavye dahil değildir.rationalkeys.com.tr
![]()
RK
rationalkeys.com.tr
![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanmam benim ikisi aynı anda gümrüğe girdi ve geçti ama birini 2 gün sonra sipariş etmiştim onla alakası var mı bilmiyorum.bi tane satın aldım 920 tl(yeni şipariş ettim) fakat tekrardan alsam gümrükte kalma ihtimali varmıdır acaba ?