dost ayran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,807
6 vites daha iyi kalkır 730bg cakcan scanıa veya daha gercekci olsun diyosan renault premium al 90 a sabitle cayinida al mis gibi bi calais dusiburg yap onlinda
O multide mi oluyor sadece ? Ben 155 in üstünü göremedim hiç *yükle* 15tonknk sen multi mi oynuyorsun normal mi oynuyorsun ve dediğim gibi kod önemli kod ile bir sürü şey değişiriyor ve aracını hafifletebilirsin dorseni falan
hocam zaten 110 sınırı var ama modofiye yapabilir kodla cok isine yarayabilirknk kodlama yapabilirsen mesela scania aldın onun motorunu volvo 750 ile değiştir sonra şanzumanı yeni kasa man veya mercedes yap mercedes farketmez 6 vites retarderli yap öylede güzel oluyor
Premiuma laf ettirmemoyundaki en hızlı tır Volvoda
ama yol tutumları iyi değil
Scania seç derim o tam ortası hepsinin
geri kalan tırlar çöp gibi
Sen online oynuyorsundur, online serverlarında hız sınırı var. max 110kmBen oynadığımda 110'u geçince gaza basamıyorum. 170 filan nasıl basabilirim ?
Bahsettiğiniz hızları Offline da yapıyorsunuz yani.Sen online oynuyorsundur, online serverlarında hız sınırı var. max 110km
Evet offline'da yapıyoruz.Bahsettiğiniz hızları Offline da yapıyorsunuz yani.
knk serbest sunucuya girer o zaman 170 gördüm serbest sunucudahocam zaten 110 sınırı var ama modofiye yapabilir kodla cok isine yarayabilir
aynen fites hocam6 fites olacak.
Mercedes olacak.
Ara gaz verilecek.
eski kasa vabis 730 beygir 6 vites retarderli eski kasa mercedes şanzuman yağ gibiknk serbest sunucuya girer o zaman 170 gördüm serbest sunucuda