❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Win tuşu sabit yanıyor ses kısıp açma tekerleği dışında çalışmıyor

Ekler

• 17315059562204743691346507355621.jpg
    17315059562204743691346507355621.jpg
    1.6 MB · Hit: 114
yanı bı arkadasa denk gelmıstı ılla sızde olacak dıye bırsey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lan bari indirim bittikten sonra aç
Sen ne diyorsun daha ulaşmamış klavyeyi ilana koyanlar var açıklamaya 'daha gelmedi ama gelecek' yazmış AHCAPHACYAFPHAFPYWFA

Bu arada 1 tane switch yamuk geldi tus basmiyordu switchin tırnağı dışarı kalacak şekilde basmışlar yamultmuslar elle geri geri büküp düzeltip koyuldum yerine

Ben atama yaptım . Nasıl bir sorun var tuş atamasında acaba
Herhangi bir tuşa başka tuş atayamadım. Örneğin page up a alt gr atamayı denedim ama klavye kaydetmiş olarak gösterse de page up a basınca hala page up olarak fonksiyon gösteriyor

Yanlış anlamada orda küçük bir disk işareti var ona bastın mı .Olmadıysa firmware update i dene epomakerın sitedeki
Herhangi bir tuşa başka tuş atayamadım. Örneğin page up a alt gr atamayı denedim ama klavye kaydetmiş olarak gösterse de page up a basınca hala page up olarak fonksiyon gösteriyor

Pırt
1731507787086.png

O benden 7/8 saat sonra sipariş verdi gümrüğe aynı anda girdi havalimanına

Evet klavyede hüsran ona göre bi tane daha alcam
Kanka gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı dedi. Var mı sende de gelişme ?

Aynısıydı bro az önce gümrükleme şirketi dedi. Temuyu çok darladım fake mi atıyo susuyum diye acaba ahwhwhhwhw

Kanka gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı dedi. Var mı sende de gelişme ?

Aynısıydı bro az önce gümrükleme şirketi dedi. Temuyu çok darladım fake mi atıyo susuyum diye acaba ahwhwhhwhw
Yok öyle dediyse 2 güne Arasta. Farem de böyleydi o yarın elime gelecek, klavyeyi Allah bilir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,125
Üyeler
183,786
Son üye
maksut