❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
yüklemeyince de sleep moduna alıyor kendini
evet 1 dakika sonra ışıkları sönüyor fakat bastığım ilk tuş komutunu bile algılıyor burada bir sorun mu oluyor sizde anlayamadım ? yani uyanması için bir efor sarfetmiyorum ve ilk tuş vuruşumu algılıyor

klavyenin arkasında kü.ük bir usb yeri var ona dongle deniyor

bide klavyeyi 2.4G moduna almanız lazım bağlanabilmesi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

az önce yaptım yazılımını güncelleyince düzeldi bilgilendirme için saolasın
hocam onla bağlanıyordum da zaten sil yüklew yaptım düzeldi

klavyeyi kablolu moda alıp kabloyla kasaya bağla. Şu programı indirip çalıştır;

Ekranda pass yazınca uygulamayı kapat kabloyu sök bir iki üc saniye sonra tekrar tak
@ademoney benim sorunum şu şekilde ortaya çıktı driveri başta yüklenmiştim biraz klavyeyi kullandım hiçbir sorun yoktu pcyi baştan başlatinca win tusu sürekli beyaz yanıyordu ve hiçbir tuşu kullanamıyordum ama rgbler falan hersey yanıyordu arkadaşın dediğini yaptım ve sorun düzeldi verdiği link driver guncellemee linki

@ademoney benim sorunum şu şekilde ortaya çıktı driveri başta yüklenmiştim biraz klavyeyi kullandım hiçbir sorun yoktu pcyi baştan başlatinca win tusu sürekli beyaz yanıyordu ve hiçbir tuşu kullanamıyordum ama rgbler falan hersey yanıyordu arkadaşın dediğini yaptım ve sorun düzeldi verdiği link driver guncellemee linki
Rahatsız ediyorum kusura bakma ama klavyeyi nasıl kapatacam ilk defa böyle klavye kullanıyorumda normalde hep düz klavye kullanıyordum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri