Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
yüklemeyince de sleep moduna alıyor kendini
evet 1 dakika sonra ışıkları sönüyor fakat bastığım ilk tuş komutunu bile algılıyor burada bir sorun mu oluyor sizde anlayamadım ? yani uyanması için bir efor sarfetmiyorum ve ilk tuş vuruşumu algılıyor

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Nuri

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Adem Oney
klavyenin arkasında kü.ük bir usb yeri var ona dongle deniyor

bide klavyeyi 2.4G moduna almanız lazım bağlanabilmesi için
Mesaj otomatik birleştirildi:

az önce yaptım yazılımını güncelleyince düzeldi bilgilendirme için saolasın
hocam onla bağlanıyordum da zaten sil yüklew yaptım düzeldi

Palo DAYI 👑

80+ Gold
klavyeyi kablolu moda alıp kabloyla kasaya bağla. Şu programı indirip çalıştır;

Ekranda pass yazınca uygulamayı kapat kabloyu sök bir iki üc saniye sonra tekrar tak
@ademoney benim sorunum şu şekilde ortaya çıktı driveri başta yüklenmiştim biraz klavyeyi kullandım hiçbir sorun yoktu pcyi baştan başlatinca win tusu sürekli beyaz yanıyordu ve hiçbir tuşu kullanamıyordum ama rgbler falan hersey yanıyordu arkadaşın dediğini yaptım ve sorun düzeldi verdiği link driver guncellemee linki

Palo DAYI 👑

80+ Gold

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Adem Oney
@ademoney benim sorunum şu şekilde ortaya çıktı driveri başta yüklenmiştim biraz klavyeyi kullandım hiçbir sorun yoktu pcyi baştan başlatinca win tusu sürekli beyaz yanıyordu ve hiçbir tuşu kullanamıyordum ama rgbler falan hersey yanıyordu arkadaşın dediğini yaptım ve sorun düzeldi verdiği link driver guncellemee linki
Rahatsız ediyorum kusura bakma ama klavyeyi nasıl kapatacam ilk defa böyle klavye kullanıyorumda normalde hep düz klavye kullanıyordum.

Top Bottom