Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yasin

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Adem Oney
bende 13 kasımdan beri '' Vardı ve gümrükten geçmeye hazırlandı konumuna geld'' yazıyor ne zaman gelir acaba
1 gün olmuş hocam daha sabır yav ben 10 8-9gün bekledim o yazının gitmesini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncellemek kolay da hocam güncelledikten sonra yazılımda çok sıkıntı çeken var.
Klavyeyle işimiz bitincd nasıl kapatıyoruz rgb yanıyo hala

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
1 gün olmuş hocam daha sabır yav ben 10 8-9gün bekledim o yazının gitmesini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyeyle işimiz bitincd nasıl kapatıyoruz rgb yanıyo hala
Anlamadım hocam sorunu tam PC yi kapatınca hala rgb yanmasını mı soruyorsunuz? PC yi kapatmadan klavyenin altındaki yerden kapatabilirsiniz klavyeyi.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
Hangisine çekecem hocam 2.4 den ortayamı kapanması için rgblerin
tam bilgim yok hocam klavyeye daha kavuşamadım siz niye kapatmaya çalışıyorsunuz? PC yi kapatınca zaten kapanmıyor mu? O altının fotoğrafını atarsanız belki anlarım klavyeye biraz dokunmayınca rgb kapanıyor diyorlardı zaten.

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Adem Oney
tam bilgim yok hocam klavyeye daha kavuşamadım siz niye kapatmaya çalışıyorsunuz? PC yi kapatınca zaten kapanmıyor mu? O altının fotoğrafını atarsanız belki anlarım klavyeye biraz dokunmayınca rgb kapanıyor diyorlardı zaten.
Pcyi kapattımda hocam klavye daha yanıyor 10-15 dkdır. Sleep modunu kapattım yazılımdan.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
Pcyi kapattımda hocam klavye daha yanıyor 10-15 dkdır. Sleep modunu kapattım yazılımdan.
Sleep modunu kapatmasan kapanırdı belki hocam öyle denedin mi? Işık seviyesini azaltan ve tamamen kapatan bi tuş kombinasyonu vardır illa ki ama bende bilmiyorum tam.

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Adem Oney
Sleep modunu kapatmasan kapanırdı belki hocam öyle denedin mi? Işık seviyesini azaltan ve tamamen kapatan bi tuş kombinasyonu vardır illa ki ama bende bilmiyorum tam.
Var da onu yapsam şimdi pilden falan yiyormu bilmediğim için sormak istedim. O zaman öyle kapatayım teşekkür ederim ilgilendiğin için

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
Var da onu yapsam şimdi pilden falan yiyormu bilmediğim için sormak istedim. O zaman öyle kapatayım teşekkür ederim ilgilendiğin için
rica ederim hocam bende klavyeyi bilmiyorum daha bildiğim kadarıyla çözüm bulmaya çalıştım başkaları belki yardım eder daha kesin çözüm vardır belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom