aj159 tekrar stok gelirse diye bekliyorum ama sizce gelir mi hocam gelmezse benimde aklımda mad r varhttps://rationalkeys.com.tr/tr/a5-series-wireless-mouse?A5-Renk=Kırmızı yada wraıthden mad r al yada bu
aj159 tekrar stok gelirse diye bekliyorum ama sizce gelir mi hocam gelmezse benimde aklımda mad r varhttps://rationalkeys.com.tr/tr/a5-series-wireless-mouse?A5-Renk=Kırmızı yada wraıthden mad r al yada bu
gelırmı bılmem mad r alacaksan bataryası bı tık uzebılır gram ve 8k senın sorun olmazsa bence attıgımı alaj159 tekrar stok gelirse diye bekliyorum ama sizce gelir mi hocam gelmezse benimde aklımda mad r var
bende 13 kasımdan beri '' Vardı ve gümrükten geçmeye hazırlandı konumuna geld'' yazıyor ne zaman gelir acabaulaştı
trendyolda aynı satıcı pesin fiyatına 3 taksitle satıyomus hocam daha cazip geldi simdi tesekkür ederim öneriniz icingelırmı bılmem mad r alacaksan bataryası bı tık uzebılır gram ve 8k senın sorun olmazsa bence attıgımı al
Güncellemek kolay da hocam güncelledikten sonra yazılımda çok sıkıntı çeken var.hocam güncellemesini biliyormusun yav sen
1 gün olmuş hocam daha sabır yav ben 10 8-9gün bekledim o yazının gitmesinibende 13 kasımdan beri '' Vardı ve gümrükten geçmeye hazırlandı konumuna geld'' yazıyor ne zaman gelir acaba
Klavyeyle işimiz bitincd nasıl kapatıyoruz rgb yanıyo halaGüncellemek kolay da hocam güncelledikten sonra yazılımda çok sıkıntı çeken var.
Anlamadım hocam sorunu tam PC yi kapatınca hala rgb yanmasını mı soruyorsunuz? PC yi kapatmadan klavyenin altındaki yerden kapatabilirsiniz klavyeyi.1 gün olmuş hocam daha sabır yav ben 10 8-9gün bekledim o yazının gitmesini
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavyeyle işimiz bitincd nasıl kapatıyoruz rgb yanıyo hala
Hangisine çekecem hocam 2.4 den ortayamı kapanması için rgblerinAnlamadım hocam sorunu tam PC yi kapatınca hala rgb yanmasını mı soruyorsunuz? PC yi kapatmadan klavyenin altındaki yerden kapatabilirsiniz klavyeyi.
tam bilgim yok hocam klavyeye daha kavuşamadım siz niye kapatmaya çalışıyorsunuz? PC yi kapatınca zaten kapanmıyor mu? O altının fotoğrafını atarsanız belki anlarım klavyeye biraz dokunmayınca rgb kapanıyor diyorlardı zaten.Hangisine çekecem hocam 2.4 den ortayamı kapanması için rgblerin
Pcyi kapattımda hocam klavye daha yanıyor 10-15 dkdır. Sleep modunu kapattım yazılımdan.tam bilgim yok hocam klavyeye daha kavuşamadım siz niye kapatmaya çalışıyorsunuz? PC yi kapatınca zaten kapanmıyor mu? O altının fotoğrafını atarsanız belki anlarım klavyeye biraz dokunmayınca rgb kapanıyor diyorlardı zaten.
Sleep modunu kapatmasan kapanırdı belki hocam öyle denedin mi? Işık seviyesini azaltan ve tamamen kapatan bi tuş kombinasyonu vardır illa ki ama bende bilmiyorum tam.Pcyi kapattımda hocam klavye daha yanıyor 10-15 dkdır. Sleep modunu kapattım yazılımdan.
Var da onu yapsam şimdi pilden falan yiyormu bilmediğim için sormak istedim. O zaman öyle kapatayım teşekkür ederim ilgilendiğin içinSleep modunu kapatmasan kapanırdı belki hocam öyle denedin mi? Işık seviyesini azaltan ve tamamen kapatan bi tuş kombinasyonu vardır illa ki ama bende bilmiyorum tam.
rica ederim hocam bende klavyeyi bilmiyorum daha bildiğim kadarıyla çözüm bulmaya çalıştım başkaları belki yardım eder daha kesin çözüm vardır belki.Var da onu yapsam şimdi pilden falan yiyormu bilmediğim için sormak istedim. O zaman öyle kapatayım teşekkür ederim ilgilendiğin için