blueshdream
80+
- Reaksiyon skoru
- 151
hocam ulaştımı eline klavye3 kasımdan beri gümrükten geçmeye hazırlanıyor...
hocam ulaştımı eline klavye3 kasımdan beri gümrükten geçmeye hazırlanıyor...
hocam benimki de 3 kasımdan beri havalimanına ulaştı yazıyordu 11 kasım gibi falan gümrükten geçti 12 sinde yola çıktı bugün geldi elimehocam ulaştımı eline klavye
30 euroyu geçmiyor geçer.Hocamlar geçer mi
ben zaten öyle kullanıyorum bugün 2.günüm hep böyle devam, bir tek fn f8 calısmıyor yani play/pause geri kalan her şey ok, sizlerde nasıl bilmiyorumBunun yazılımını güncellemesek hatta hiç yazılımını PC ye indirmesek ne olur? Yazılımı yükleyenler daha çok sıkıntı yaşıyor çünkü.
hocam güncellemesini biliyormusun yav senBunun yazılımını güncellemesek hatta hiç yazılımını PC ye indirmesek ne olur? Yazılımı yükleyenler daha çok sıkıntı yaşıyor çünkü.
benim dün yani 13 kasımda Vardı ve gümrükten geçmeye hazırlandı konumuna geldi öyle kaldı bekliyorumhocam benimki de 3 kasımdan beri havalimanına ulaştı yazıyordu 11 kasım gibi falan gümrükten geçti 12 sinde yola çıktı bugün geldi elime
yüklemeyince de sleep moduna alıyor kendiniben zaten öyle kullanıyorum bugün 2.günüm hep böyle devam, bir tek fn f8 calısmıyor yani play/pause geri kalan her şey ok
sadece dongle takılıyken görüyor yazılımBeyler yazılım klavyeyi görmüyor please connect your device yazıyor napacam
dongle ne bilmiyomdasadece dongle takılıyken görüyor yazılım
al hocam bende böyle aldım sepeti aldıktan sonra çark çeviriyosun kredi veriyor hocam o krediyi de sonraki alışverişlerinde kullanabilirsin bana 200 tl verdi meselaBu kampanya hakkında bilgisi olan var mı?