Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
valla gönderiyorsa ben de alırım bi tane .dSadakınız olsun 1 tane puddingi bana yollar mısınız hocam .
valla gönderiyorsa ben de alırım bi tane .dSadakınız olsun 1 tane puddingi bana yollar mısınız hocam .
sen yazılımı guncelledınmıBeyler klavyeyi ilk geldiği şekilde sıfırlayabiliyozmu atıyomda yazılımından reset olmuyor
hepsı aynı ayda mı alınıdHayvan gibi alışveriş yaptım bırakta versinler 5 tane aula klavye 1 tane ak820max klavye 4 tane pudding keycaps 1 aj159 mouse 1 apex mouse 1 kedime otomatik mama makinası 3 tane küçük yazıcı makinası
aula lardan birini satsanıza hocam uygundan bana cok makbule geçerHayvan gibi alışveriş yaptım bırakta versinler 5 tane aula klavye 1 tane ak820max klavye 4 tane pudding keycaps 1 aj159 mouse 1 apex mouse 1 kedime otomatik mama makinası 3 tane küçük yazıcı makinası
Ben x20 için kara cumayı bekleyeceğim ya belki daha uyguna gelir diye .Ben de x20 gamepadi yakaladim ondan cok mutluyum onu bekliyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi de bugun apexim geldi cok guzel
nasıl güncelliyoruz hocamsen yazılımı guncelledınmı
hepsı aynı ayda mı alınıd
Neyi bekleyecen tam olarak üretimden kaldirildi dostumBen x20 için kara cumayı bekleyeceğim ya belki daha uyguna gelir diye .
Belki yeniden eklerler, kara cuma ayın 29'unda hocam.Neyi bekleyecen tam olarak üretimden kaldirildi dostum
Ben 4 5 gun once aldim
Ayrica kara cuma indirimleri ne zaman olucak
Siyahi yok kiKaldırılan beyaz rengiydi belki siyahını koyarlar. Kara cuma ayın 29'unda hocam.
O zaman yeniden eksinler diye dua edeceğiz .Siyahi yok ki
Duadan fazlasi gerek gibiO zaman yeniden eksinler diye dua edeceğiz .
Bu kadar Aula stoğu nereden geliyor acaba adamlar aşırı ucuza satıyor üstüne stok da bitmiyor .Siyahından bir tane daha çektim varan 4.