Beyaz rengi 253 TL yani vergi dahil 410'a falan geliyor bence iyi fiyat.
hocam siyahı kullanıyorsanız ışıklarını beyaz yapıp atma şansınız var mı ona göre sipariş geçicem zahmet olmazsa
ses konusunda bir değişiklik var mı stok keycapslerlebenim puddingli ama normal stok hali değil.
Bu kadar iyi duracağını düşünmüyordum puddingle beyaz ve siyah kasa cidden güzel duruyor .benim puddingli ama normal stok hali değil.
hissiyat farkediyor. ses ise hemen hemen aynı.ses konusunda bir değişiklik var mı stok keycapslerle
hangisi daha tatmin etti hocam senihissiyat farkediyor. ses ise hemen hemen aynı.
stok hali daha iyi ama ben görünütüsünden dolayı puddingli kullanacağım.hangisi daha tatmin etti hocam seni
yüzde 20 indirim nasıl geliyor ya da alınıyor hocam tam olarak600tl kredi verdi wincredit kampanyasından birde yüzde 20 kuponum vardı ikisi birleşince
Mesaj otomatik birleştirildi:
temudaki uyumlu ve pbt seninkiler abs bir tık kötü bence.
Hayvan gibi alışveriş yaptım bırakta versinler 5 tane aula klavye 1 tane ak820max klavye 4 tane pudding keycaps 1 aj159 mouse 1 apex mouse 1 kedime otomatik mama makinası 3 tane küçük yazıcı makinasıyüzde 20 indirim nasıl geliyor ya da alınıyor hocam tam olarak
Sadakınız olsun 1 tane puddingi bana yollar mısınız hocam .Hayvan gibi alışveriş yaptım bırakta versinler 5 tane aula klavye 1 tane ak820max klavye 4 tane pudding keycaps 1 aj159 mouse 1 apex mouse 1 kedime otomatik mama makinası 3 tane küçük yazıcı makinası